2.4 C
Budapest
2022. november. 29. kedd

Bajban van Király Viktor! Letiltotta Magyarországot a TheVoice

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Eddig úgy volt, hogy a Fa­ce­boo­kon és az NBC hi­va­ta­los ol­da­lán nem­csak az ame­ri­ka­iak, hanem bárki sza­vaz­hat. Va­gyis mi, ma­gya­rok is. Ám az első élő show után vá­rat­la­nul le­til­tot­ták a kül­föld­ről ér­kező vok­so­kat. Így Ki­rály Vik­tor csak a ten­ge­ren­túli ra­jon­gókra szá­mít­hat.

Magyar idő szerint kedd hajnalban túlesett első élő fellépésén a The Voice-ban Király Viktor, és mondhatni, hogy mindenkit letarolt. A közönség és a mesterek is imádták az All Around the World-öt Viktor előadásában.

Azt persze még nem tudni, hogy mindez elég lesz-e a továbbjutáshoz, hiszen körülbelül szerda estig tart még a szavazás.

De már csak az észak-amerikai régióban élőknek! Ugyanis hiába hittük azt, hogy a Facebookon és az NBC oldalán mi is voksolhatunk Király Viktorra, hirtelen letiltottak minden Amerikán és vonzáskörzetén kívülről érkező szavazatot. Vagyis Magyarországról sem támogathatjuk a Megasztár egykori győztesét.

Bajban van Király Viktor! Letiltotta Magyarországot a TheVoice 1

A The Voice hivatalos Facebook-oldala

Bajban van Király Viktor! Letiltotta Magyarországot a TheVoice 2

Az NBC oldala

Erről pedig még Viktor sem értesülhetett, ugyanis a műsor után változatlanul arra kérte a magyar rajongókat is, hogy szavazzanak rá. Szóval a The Voice producerei valószínűleg csak most jöttek rá arra, hogy Király sportszerűtlen előnyhöz juthat azzal, hogy az USA-n kívül, egy másik ország is ott áll mögötte.

Bajban van Király Viktor! Letiltotta Magyarországot a TheVoice 3

A comment:com pedig még a letiltásunk előtt vetette fel, hogy Viktort akár ki is zárhatják, amiért, a szavazási szabályzattal szemben, arra biztatja a honfitársait, hogy adjanak le rá voksokat. De ez már nem fordulhat elő.

Bajban van Király Viktor! Letiltotta Magyarországot a TheVoice

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

„Évek múlva büszke leszek, hogy tüntettem” – mondta az iráni lány, fél órával később lelőtték – megrázó – képek, videók (18+)

Hadisz Nadzsafi, a húszéves influenszerlány szeptember 21-én tüntetni indult barátaival. „Szeretném azt hinni, hogy amikor néhány év múlva visszagondolok...

Veszélyes, közel sem ártatlan gyerekjátékot hív vissza az egyik nagy kereskedőlánc

Minőségi gondok vannak a KiK egyik íj- ls nyílkészletével A KiK íj és nyílkészletet hív vissza a boltláncban forgalmazott...

Varga Judit szerint már több mint 700 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Eddig több mint 700 ezren töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Varga Judit...

Újrahasznosított fűtőelemeket használhatnak Pakson

Az újrahasznosított nukleáris üzemanyagot tartalmazó fűtőelemek használata összességében olcsóbbá teheti a hazai atomerőművi energiatermelést. Zajlanak az egyeztetések a Paksi...