26.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Bajba került a magyar sztár: nincs könnyű helyzetben a koronavírus-járvány miatt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Már csak néhány hétig tud megélni a tartalékaiból MC Hawer. Ezért, amíg nem rendeződik a koronavírus járvány okozta gazdasági helyzet, a mulatós sztár kitalálta, hogy szakmát vált és egy élelmiszerboltban, árubeszerzőként keresi meg a mindennapi betevőt.

Nem szégyen a kétkezi munka MC Hawernek! Zenészkollégáihoz hasonlóan a mulatós énekes is fellépés nélkül maradt a koronavírus-járvány miatt. Nincs bevétele és előreláthatólag még jó ideig nem is térhet vissza a színpadra, amit ugyan nehéz megemésztenie, de nem sajnáltatja magát, hanem a tettek mezejére lép. Egy B-tervvel állt elő, amivel rövidesen ismét pénz állhat a házhoz. Ha az elkövetkező hetekben sem javul a helyzet, fiatal párjával, Fannival együtt vidékre költözik és a családi élelmiszerboltban vállalnak munkát.

„Nincs fellépés, nincs bevétel sem. Hamarosan feléljük a tartalékainkat is, de persze kötelező kiadásaink minden hónapban vannak. Amióta eladtam a lakásomat, immáron másfél éve, azóta albérletben lakom, amit szintén havonta fizetni kell. A főbérlővel most sikerült megállapodnunk egy kedvezőbb árban. Gyakorlatilag két hónapra azt a megoldást választottuk, hogy a kaució fedezi a bérleti díjunkat. Így próbáljuk átvészelni ezt a rémes szituációt. Bízom benne, hogy mire elfogy ez a pénz, helyre rázódik a helyzet, mert ha a nyári rendezvényeket is bebukjuk, akkor már tényleg világvége lesz” – magyarázta a Ripost-nak MC Hawer, aki hozzátette, sosem volt még csak hasonló helyzetben sem élete során, és bár sokszor elfogja a kétségbeesés, jól tudja, hogy nem kesereghet, és mielőbb lépnie kell.

„Van B-tervünk. A párom szülei Borsodban élnek. A faluban van egy élelmiszerboltjuk, ami most meglehetősen jól megy. Érthető módon. Ketten vannak, apuka árut szerez be, anyuka pedig a boltban van. Régebben Fanni is dolgozott náluk, amikor még Kazincbarcikán lakott a szülői házban. Jó a viszonyom a párom szüleivel, így felvetődött, hogy beállhatunk hozzájuk dolgozni. Én mennék apukával árut beszerezni, Fanni pedig visszatérne a boltba. Pár hónapig Kazincbarcikán bérelnénk egy lakást, és ott húznánk ki addig, amíg csak lehet” – magyarázta az énekes.

„Nem tagadom, nehezen élem meg ezt az időszakot. Harminc éve családfenntartó vagyok, automatikus feladat, hogy meg kell teremtenem a családnak a mindennapi betevőt. Nekem nem büdös a munka! Lehet bohóckodni a Facebookon, de ezzel nem áll pénz a házhoz. Ciki, hogy családfenntartóként nem tudom biztosítani a páromnak, ami egy férfitől elvárható, és ez nagyon frusztrál. Rossz ez a bizonytalanság és reménytelenség. Ha tudnám, hogy két hónapig tart, és visszaáll utána minden, akkor szerényen valahogyan kihúzom, de így nehéz” – tette még hozzá MC Hawer, aki kész imádott autóját is beáldozni, ha végül minden kötél szakad.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Facebook

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Újra bálna tűnt fel a Szajnában – képek

Nagy méretű bálna tűnt fel a Szajnában, egy hónappal azután, hogy egy másik tengeri emlős, egy kardszárnyú delfin...

Észak-Korea vezetése hajmeresztő bejelentéssel állt elő

A szakértők értetlenül állnak az északi, a koronavírus érkezésével kapcsolatos álláspont előtt. Észak-Korea lakosságát eközben arra figyelmeztette az...

A magyar katona nem társadalmi termék, hanem védelmező. A magyar hadsereg nem költségvetési kérdés, hanem a nemzeti megmaradás őre.

Amióta az eszemet tudom, mindig a hadsereg jelentette a rend végső bizonyosságát. Amikor hazánk határvidékén dörögtek a fegyverek,...

100 hektáron lángol egy fenyőerdő a Bükkben

Mintegy száz hektáron ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy...
facebook