21.9 C
Budapest
2022. augusztus. 13. szombat

Baba Vanga megjósolta: aszteroidával érkeznek az idegenek év végén

Dátum:

Megosztás:

Néhány információt is megjósolt a találkozásról halála előtt a bolgár vak misztikus.

A történelem tele van prófétákkal, látnokokkal és jövendőmondókkal, akik mindenféle elképesztő állítással rukkoltak elő a jövőt illetően.

Az egyik leginkább foglalkoztatott jóslat, ami már több száz éve létezik, a bolygónk idegenek általi inváziójáról szól. Százak tettek erről szóló kijelentéseket, egyesek még konkrét dátumot is megadtak arra vonatkozóan, hogy mikor fog megtörténni a nagy találkozás. Bár ezek mindegyike meghiúsult, vannak olyan elismert látok, mint például Baba Vanga, akik szintén beszéltek földönkívüli invázióról – írja a brit lap. 

érdekesség,baba vanga,aszteroida,látnok,jövendőmondó,földönkívüliek,támadás,föld
Fotó: Bors

Halála előtt Baba Vanga megjósolta, hogy 2022 végén az idegenek egy aszteroida küldésével megszállják a Földet, hogy felkutassák az életet a bolygónkon, és ez bizony nem jelent majd, túl sok jót az emberiség számára. Kihangsúlyozta, hogy az idegenek nem békében fognak jönni, Baba Vanga azt mondta: “Idegen hajók fogják megtámadni a Földet, városokat fognak bombázni és embereket ejtenek fogságba”.

Bár Baba Vanga a múltban más világeseményeket is helyesen jósolt meg, például a 9/11-es támadásokat, a 2004-es szökőárat és Barack Obama megválasztását, néhány jóslata mégis tévesnek bizonyult: például azt jósolta, hogy Donald Trump 2020-ban egy rejtélyes kórtól fog megbetegedni.
Baba Vanga egy vak bolgár misztikus és gyógynövényszakértő volt, aki 1911 és 1996 között élete nagy részét azzal töltötte, hogy riasztó jóslatokat mondott a jövőnkről.

 

Fotó: Bors

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

4 kedves történettel emlékezünk a ma 8 éve elhunyt Robin Williamsre – nem ismert nagyszerű filmekkel – videók

Robin Williams 63 évesen hagyott itt minket 2014. augusztus 11-én. Noha halála tragikus volt, és még mindig derülnek ki...

Majd’ egymillió forint értékben lopott fülhallgatókat egy budapesti szarka – videó

Közel egymillió forint értékben lopott fülhallgatókat egy férfi Budapesten. Volt, hogy a műszaki bolti „szarkája” a kiállított telefonok...

Iskolakezdés gazdasági válság idején: a füzetek árát is összehasonlítják a szülők

Augusztus első hete is már az iskolakezdés időszakáról szól, az emberek pedig igyekeznek a leghatékonyabban beszerezni a tanuláshoz...

Az ukránoknak küldött újfajta amerikai fegyvernek megvolt a próbája? – Twitter videó

Az ukránok nem vállalták fel hivatalosan a krím-félszigeti Szaki légibázison történt robbanásokat, azonban sejteni lehet, hogy az USA-tól...
facebook