20.8 C
Budapest
2022. május. 19. csütörtök

Azonnal hívta Korda György telefonon, hogy kell a válási papír. Hihetetlen, pedig megtörtént..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Így vált el Korda György és Balázs Klári. De egymásért tették.

A Korda-Balázs házaspárt korábban a Best magazin újságírója kísérhette el Bécsbe, a kedvenc helyükre, ahová romantikázni járnak. Az út alatt bőven volt idő a beszélgetésre. A megismerkedésük is szóba került.

Klárika így emlékszik rá: „Másodéves tanuló voltam, amikor megismerkedtünk, nyomult is, de akkor nem volt aktuális.” Férje sem tagadja, hogy bizony már akkor kinézte magának a csinos lányt, aki a Skála együttessel lépett fel. „Először a Fészek Klubban környékeztem meg, de azt mondta, hazamegy. Egy évvel később a Magyar Rádióban találkoztunk, megint megpróbáltam, de inkább megint hazament. Végül Szombathelyen egy műsorban léptünk fel, de onnan éjfélkor már nem tudott hazamenni.”

Klárika minden részletre pontosan emlékszik: ’1980 nyara volt, Gyuri nagyon belehúzott. Előadás előtt átölelte a vállamat, belenézett a szemembe és azt mondta:

„Klárika, én téged szeretlek.”

Megcsókoltuk egymást, és indultunk a színpadra – meséli az énekesnő, és elárulta, nem sokkal később jött is a lánykérés.

„Három hete laktam nála, amikor megkérdezte, mikor válok el, mert feleségül akar vanni, nem szeretnőnek szán. Elkezdtem intézni, de nem csak én voltam papíron házas, hanem ő is. Belekezdtünk az anyakönyvvezetőnél, aki szólt, hogy az áll a vőlegényem igazolványában, hogy házas! „Legalább húsz éve elváltam, méltatlankodott Gyuri, aki négy hónapig volt nős évtizedekkel korábban, Kovács Iby operettprimadonna volt a neje. Azonnal hívta telefonon, hogy kell a váláspi papír, mert nősülni akar.

blikkruzs

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Németország Leopard tankokat ad ajándékba Csehországnak, hogy Csehország tudjon adni régi fegyvereket Ukrajnának.. – Szólj hozzá!

Csehország 15 Leopard 2A4 típusú harckocsit kap Németországtól, és tárgyalásokat kezdett további 50, a legkorszerűbb Leopard-változathoz tartozó 2A7+...

Mariupol végleg elesett, egy ország két évszázados politikának vet véget Putyin

Mariupol védői több hónapos küzdelem után feladták a harcot, így elesett az Azovi-tenger melletti város utolsó bástyája, az...

Időjárás: mutatjuk, mire számíthat ezen a májusi csütörtökön

Az észak felől hazánkba nyomuló hűvösebb légtömeg nyugalomba kerül fölöttünk, így a csütörtök hajnal még a tegnapinál is...

Észak-Korea a járvány szorításában – a büszke országvezetés nem kér külföldi segítséget, és saját szakembereit okolja a krízisért – hanganyagon a szakélrtővel készült interjú.....

A határok hermetikus lezártsága miatt elképzelhető, hogy valóban csak most érte el a koronavírus-járvány Észak-Koreát, ám az oltatlanság...