16 C
Budapest
2022. október. 6. csütörtök

Az ürömi apuka a saját lányait reklámozza óriásplakátokon, mert a lányok modellek lesznek, szoktatja őket a “nyilvánossághoz”, ő persze másképp magyarázza e döntését!.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Egy magyar apuka és családja Ürömön él, az apukának elege lett abból, hogy a nagyobb lánya, aki már tud olvasni, minden nap megkérdezi tőle, “Ki az a MiniFeri és miért mini? – ezt látja ugyanis a 10-es főút mentén.

Azt azért mégsem mondhatja az apuka a lányának, hogy a MiniFeri egy hazaáruló, és a Főnöke is az, akit az óriásplakát említ, ezért úgy döntött, fölösleges pénzét arra fordítja, hogy elindít egy akciót Légy vidám! címmel, hogy egyre kevesebb ártalmas reklám legyen az utak mentén, és ami ott van ezek helyett, azokon a lányait reklámozza, akik modellek leszenk!

Elárulta azt is mennyibe kerül egy óriásplakátot legyártatni.

Az apuka lépett, elkezdte önerőből lecserélni az út melletti plakátokat.

Plakát saját költségből

Elindított egy kezdeményezést, hogy legyenek vidám tartalmú óriásplakátok, ehhez fogott egy képet a lányairól, csináltatott belőle egy plakátot, amit saját költségén ki is tett a 10-es főút solymári elkerülő szakaszánál. Szerkesztett egy honlapot is, hogy csatlakozhasson, akinek hasonlóan elege van minket és gyerekeinket érő vizuális és mentális környezetszennyezésből.

Havi 100 ezer forint

„Egyedül kevés vagyok, hogy végigplakátoljam az országot, meg ez egy zsebbe nyúlós történet, havi 100 ezer forint bruttóban van egy plakát, amit én fizettem ki. Nem is akartam emögé céget rakni, nehogy azt gondolják, ez is egy céges hirdetés. De talán vannak még nagyszülők, apukák-anyukák, akik hasonlóan gondolkodnak, zavarja őket, mi ömlik folyamatosan a gyerekeikre. Ha összedobnánk egy kis pénzt, ebből tudnánk még több vidám plakátot kirakni, akár országszerte.”

– mondta a lelkes apuka.

Hirmagazin.eu: Nem akarom kiábrándítani az apukát, de ma az embereknek nincs pénzük ilyen dolgokra, a családoknál sok esetben a hónap végén már fogyóban van a pénz, a nagyszülők pedig biztosan nem óriásplakátra költenek, a gyermekeik és az unokáik támogatása helyett! Ettől függetlenül sok sikert kívánunk az apukának és lányainak!

Családi plakátok a 10-es út mentén

Az első plakát március elején került ki Üröm határába, azóta egy hónappal meghosszabbították a bérletet. „A lányok, Benedetta és Linett eleinte nem igazán fogták fel, hogy modellek lesznek, aztán már nagyon várták, minden nap izgultak, mikor kerül már ki a plakátjuk. Azóta is mindig integetnek saját maguknak.” – mesélte az apuka.

Családi biznisz

Az apuka Hajdúböszörményből származik, Budapesten találkozott a feleségével, hét éve Ürömön élnek. Közgazdász, aki a saját családi vállalkozásában dolgozik. Felesége holisztikus szemléletű gyógymóddal foglalkozik.

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK! Hirmagazin.eu

Kiemelt kép: Családi óriásplakát a 10-es út mentén.

Forrás: legyvidam.hu

budapestkornyeke nyoman

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Bruce Willis connections: A közel 500 db filmből vélhetően lesz pár film, amit még soha nem láttál – videó (3.)

Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégén 2-2 db-ot! Akkor nézed meg, amikor kedved tartja! Jó...

Fogamzásgátló tablettákról röviden

A napokban egy kétgyermekes barátnőm hozzám fordult segítségért, mivel ismét szeretne visszatérni a fogamzásgátló szedéséhez. Sok-sok év után bizonytalan...

Elnöki pozíciót dédelget a mélykeresztény Tóth Gabi?

Az Idea Intézet felmérést végzett Tóth Gabiról. A kutatásban lényegében arra voltak kíváncsiak, hogy miért éreznek oly sokan ellenszenved...

71 évesen fürdőruhában pózol Cicciolina – Fotó

Staller Ilona előszeretettel oszt meg pikáns fotókat közösségi oldalán. Nem csoda, hiszen Cicciolina a hetvenen túl is bombasztikus...