15 C
Budapest
2024. február. 27. kedd

Az ukrán hírszerzés szerint pánikolnak az oroszok: elkezdték kiüríteni a Krímet

Dátum:

Megosztás:

Az ukrán hírszerzés szerint az orosz csapatok megkezdték a Krím-félsziget evakuálását.

Az ukrán hírszerzés szerint az orosz megszállók elkezdték elhagyni a Krímet és Dél-Ukrajnát a családjukkal együtt. Az orosz megbízottak, hírszerző tisztek és katonai parancsnokok sürgős evakuálása zajlik – adta közlésül a Kyiv Independent.

A félszigetet 2014 óta megszállás alatt tartják az orosz csapatok, ám az ukránok szeptemberben több mint 6 ezer négyzetkilométert foglaltak vissza az orosz ellenőrzés alól, s folytatják az ellentámadást.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Oroszország elismerte, hogy kulcsfontosságú városokat veszített el az észak-keleti Harkiv régióban, amit néhány katonai szakértő a háború potenciális áttörésének tekint. Moszkva az elmúlt napokban a régióból való csapatkivonását „átcsoportosításnak” nevezi, amelynek célja, hogy a kelet-ukrajnai Luhanszk és Donyeck régióra összpontosítson, ám ahogy azt az oroszoktól már megszokhattuk, szeretik másképpen nevezni a lépéseiket, mint amik. Ezt az állítást így még Oroszországban is nevetségesnek vélik. Számos ottani közösségimédia-felhasználó „szégyenletesnek” minősítette a bejelentett kivonulást.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek