2.7 C
Budapest
2022. november. 28. hétfő

Az Újhold a Mérleg jegyébe lép – és új utakat nyit meg számodra

Dátum:

Megosztás:

Az Újhold a Mérlegben lehetőséget ad arra, hogy megtapasztaljuk a minket körülvevő világ szépségét. Az ízlésünk kifinomultabbá válik, az esztétikai érzékelésünk fokozódik, és sok minden más megvilágításban jelenik meg

Lássuk, mit tapasztalhatunk még ebben az időszakban!

Megújuláson esünk át

Az újhold a Mérleg jegyében kreativitásra, kulturális kommunikációra ösztönöz. Társadalmi eseményeken vehet részt, előadásokat tarthatsz, érdekes ismeretségeket köthetsz. A kultúrával és művészettel kapcsolatos minden vállalkozás/tevékenység jövedelmező és sikeres lesz. Itt az ideje, hogy megszépítsd a körülötted lévő teret.

A Mérleg az egyensúlyt és a méltányosságot szimbolizálja, és a partnerkapcsolatokat is befolyásolja. A szeptemberi újhold fokozott energiával érkezik az életünkbe, és arra hív, hogy vizsgáljuk meg saját életünket az egyensúly, az igazság és a jólét szűrőjén keresztül. Minél kiegyensúlyozottabbak vagyunk önmagunkban, annál nagyobb felelősséget vállalunk azért, hogy érzelmileg, fizikailag, mentálisan és energetikailag kielégítsük szükségleteinket.

Átértékeljük kapcsolatainkat

Az Újhold a Mérlegben hatalmas reflektorfényként világít emberi kapcsolatainkra és életünk azon területeire, ahol nincs egyensúly, ahol energiánk kiszivárog. Fel kell szabadítanunk a lelkünket, és meg kell tapasztalnunk saját erőnket és fényünket. Ez az újhold türelmet igényel, és időt ad arra, hogy mindent alaposan átgondolj. A Mérlegben lévő újhold legfontosabb üzenete, hogy rendet tegyünk az Én és az Én körüli tényezők között – hogy egyensúlyba hozzuk a hazugságokat, hogy a felszínre hozzuk az igazságot, belülről és kívülről egyaránt – emeli ki a woman.bg.

Egónk – mint a legfelsőbb akarat szolgája – kiegyensúlyozása a folyamatos feladat: visszahozni, ahol túlzásba vittük, és megerősíteni, ahol elvesztettük az irányt.

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy nemcsak másokkal vagy rajtunk kívüli jelenségekkel van kapcsolatunk, hanem önmagunkkal is – ezt a kapcsolatot ugyanúgy ápolni kell, mint a többi kapcsolatunkat. A Mérlegben megtanuljuk magunkat másokhoz mérni és önmagunkat szeretni. Ne lepődj meg, ha zavart, feszültséget érzel a levegőben, ha hirtelen úgy érzed, hogy harcolni akarsz, hogy érvényesülj. Csak add meg magadnak az engedélyt, hogy végre újra önmagad lehess, hogy magadért tegyél dolgokat, és hogy meghúzd az egészséges határaidat!

Belső elmélyedés

Bármi is kerüljön most a felszínre, ne hozz elhamarkodott döntéseket. Adj egy kis időt a viharnak, hogy elvonuljon. Koncentrálj befelé, kapcsolódj a lelkedhez, hallgasd meg a saját igazságodat, a saját belső hangodat, és ne nyomd el. Ez az újhold a gyógyító átalakulás ajándékát hozza el nekünk. Az időzítés tökéletes a spirituális és energetikai munkához, a meditációhoz és az angyalokkal való kapcsolatteremtéshez.

Jeremiel arkangyal támogatása nagy segítség lehet ebben. Így hívhatod őt: “Segíts, hogy felébredjen bennem a képesség, hogy tisztán lássak és megkapjam a szükséges útmutatást, hogy azt az utat követhessem, amely a legtöbb fényt és szeretetet hozza az életembe. Köszönöm, hogy segítettél tisztán emlékezni és megérteni az üzenetedet.”

WOB

kiskegyed

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Az ORFK-t is elérte a rezsiválság: 129 rendőrségi épületet zárnak be

A fűtési szezon megkezdését követően 129 rendőrségi épületet bezártak, avagy a Belügyminisztérium a használatukat ideiglenesen korlátozta. „A rendőrségi területi...

Januártól megszűnhet a benzinárstop

A benzin árstop további fenntartásának egyre több feltétele lenne. Az Oroszországból érkező kőolajszállítás zavartalansága mellett a százhalombattai finomító folyamatos...

Miért vonattal ment Zelenszkijhez Novák Katalin? – Kulisszatitkok a különleges biztonsági intézkedésekről…

Szűk hálókocsiban zötyögött a belga miniszterelnökkel egy vonaton az ukrán fővárosba Novák Katalin. A TEK fegyveresei egyetlen percre...