11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeHírekHáborúAz Oroszország által jelentett folyamatos biztonsági fenyegetés miatt a NATO keleti szárnyának...

Az Oroszország által jelentett folyamatos biztonsági fenyegetés miatt a NATO keleti szárnyának további erősítése kiemelt fontosságú.

A Dragon-24 hadgyakorlat választ ad a mai idők kihívásaira, különösen az Ukrajna elleni orosz háborúra.

A közép-európai térségben a Defender-24 hadgyakorlaton mintegy 90 ezer katona vesz részt a NATO tagállamaiból és a hamarosan belépő Svédországból. Lengyelországban a Dragon-24 során kilenc tagállam 20 ezer katonája gyakorlatozik.

Jövő kedden Donald Tusk lengyel kormányfővel együtt Washingtonba látogatnak, ahol Joe Biden amerikai elnök fogadja őket Lengyelország NATO-csatlakozásának 25. évfordulója alkalmából.

A washingtoni út előtt, hétfőn összehívják a nemzetbiztonsági tanácsot, amely a lengyel államfő tanácsadó testülete, és Lengyelország legfontosabb politikai vezetőiből áll.

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work