15 C
Budapest
2024. február. 27. kedd

Az orosz katona kimentett a romok alól Harkovban egy ukrán nőt és 3 gyermekét! .. Azóta együtt menekülnek! .. Az orosz katonát az oroszok dezertálásért, az ukrán nőt az ukránok hazaárulásért üldözik! .. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Az orosz hadsereg különleges egysége, a szétbombázott városokban műveleti tevékenységet folytat, melynek az a lényege, hogy a még megsemmisítetlen objektumokban, azok még élő védőit fogságba ejtsék, illetve más titkos katonai műveleteket folytassanak..

Egy ilyen műveleti tevékenység alkalmával lett figyelmes az orosz katona egy a romoknál sírdogáló asszonyra.

Amint megtudta, hogy az ukrán asszony gyermekei a romok alatt rekedtek, bajtársaival azonnal elkezdték keresni a kicsiket.

Hosszas kutatás után a gyermekeket kimentették a romok alól, az 5 éves kislány nagyon rossz állapotban volt, hozzá a különleges egység gyorsmentő egészségügyi szolgálatát hívták (Медицинская служба скорой медицинской помощи специального подразделения), akik a kislányhoz még időben érkeztek, és tudták stabilizálni az állapotát.

A két nagyobb fiúcska viszonylag jól van.

Az orosz katona eltökélte, hogy megmenti ezt az ukrán családot! A különleges egység harckocsijával kellett volna bevinnie a családot a megfelelő központba, azonban menet közben eltért a meghatározott útvonaltól, és másfelé vették útjukat.

Az orosz haditechnika olyan állapotban van, hogy helymeghatározó készülékek vannak aktiválva a harckocsikon, különösképpen a különleges egységek, és más kulcsfontosságú műveleti egységek hadi járművein.

Ezt az orosz katona is tudta, így a harckocsit elhagyták addigra, amíg a nyomukba eredő titkosszolgálati katonák a járművet megtalálták.

Az orosz katona és az ukrán család hollétét azóta is homály fedi, azonban az orosz és ukrán titkosszolgálatok minden megtesznek azért, hogy a dezertőr férfit és a hazaáruló nőt kézre kerítsék, és vélhetően halálra ítéljék!

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

15 évvel hamarabb szabadulhat a kisgyermekes kolléganőjét halálra szurkáló játékfüggő férfi

Aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt jogerősen életfogytig tartó fegyházra ítélte a Győri Ítélőtábla azt a 27 éves...

Túszul ejtettek egy fiatal nőt a VII. kerületben, lövés is dördült, túsztárgyalóval ment ki a TEK

Túszul ejtette a nőismerősét egy kábítószer hatása alatt álló férfi Budapesten, egy VII. kerületi lakásban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság...

Elhunyt Roberto Messina, a Bud Spencer és Terence Hill filmjeinek egyik visszatérő mellékszereplője – videó

90 éves korában érte a halál Floridában, Isten nyugosztalja! Videó Hirmagazin.eu