18.6 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Az ORFK bejelentette jó előre a SPEEDMARATHON-t, mégis voltak, akik száguldoztak! Reméljük a büntetés összege meggondolásra készteti a szabálytalankodó magyar autósokat!

Dátum:

Megosztás:

Rendőreink 24 óra alatt 143 sebességtúllépést regisztráltak.

A ROADPOL „Speedmarathon” elnevezésű 24 órás akcióban 2022. március 24-én 6 órától március 25-én 6 óráig a baranyai rendőrök összesen 48 helyszínen mérték a járművek sebességét. Összesen 15507 járművet ellenőriztek, amelyek közül 143 gyorshajtót szűrtek ki.

A sebességtúllépőkkel szemben 142 esetben közigazgatási eljárást indítottak, míg egy gyorshajtóval szemben helyszíni bírságot szabtak ki.

A ROADPOL Speed elnevezésű fokozott ellenőrzés egész héten tart. Noha a Speedmarathonon kirívó eset nem történt, egy napnak sem kellett eltelnie, hogy valaki a megengedett sebesség több mint kétszeresével vezessen. Egy sofőr a megengedett 90 km/h helyett, 187 km/h-val közlekedett. Az elkövetett jogsértés miatt a jármű vezetőjével szemben 200 ezer forint közigazgatási bírságot szabott ki az intézkedő rendőr, valamint a sofőr ezzel 8 büntetőpontot is szerzett.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

A rendőrség nem győzi hangsúlyozni, hogy hosszú évek óta a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás, amely számos esetben tragikus kimenetelű helyzetet teremt.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy minden esetben tartsák be a megengedett sebességhatárokat!

Speedmaraton Tolna megye:

Nem sérült meg senki a megye újain az ellenőrzés időszakában.

ORFK,speedmaraton

Mint arról korábban beszámoltunk, az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a ROADPOL  kezdeményezéséhez csatlakozva 24 órás sebességellenőrzést hajtott végre a magyar rendőrség is.

A Tolna megyei egyenruhások 2022. március 24-én 6 óra és március 25-én 6 óra között több mint negyven helyszínen végeztek sebességellenőrzést. Ezek közül 13 olyan helyen állították fel a traffipaxokat, amelyeket a korábbi felhívás alapján az állampolgárok javasoltak a rendőröknek.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

A 24 órás ellenőrzés során 25 egyenruhás összesen 43 helyszínen 9213 járművet ellenőrzött. Közülük 113 autós akadt lencsevégre Tolna megye útjain. Kollégáink négy esetben más jogsértéseket is megállapítottak.

A gyorshajtás a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka. A rendőrség azt kéri a járművezetőktől, hogy az év valamennyi napján tartsák be a szabályokat.

… hogy mindenki hazaérjen!

police nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected]azin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Már nem ömlik a gáz a Balti-tengerbe – két magyarázat lehet

Az Északi Áramlat 2 vezetéket üzemeltető vállalat szóvivője tájékoztatott. Ulrich Lissek azt mondta, hogy erre két lehetséges magyarázat van:...

Elindult a népszámlálás, a kérdőív valósághű kitöltése mindenki számára kötelező, de nyerhetsz is vele!

Október 1–16. között online kérdezik meg az embereket. Október 17-től számlálóbiztosok keresik fel azokat, akik 16-ig nem adtak...

Kiderült: Varga Irén az egyik legdrágább előadó Magyarországon!

A Ripost régóta próbálja kideríteni, hogy mennyiért is vállal egy-egy haknit Varga Irén. Most elkapott a lap egy hivatalos...

35 postát zárnak be a fővárosban

A Magyar Posta 35, „alacsony forgalmú” budapesti posta bezárásáról döntött. Az állami vállalat a „háború és az elhibázott...