Hirmagazin.eu
Főoldal » Az iszlám a boldogság és szeretet vallása: Elszólta magát a fontos miniszter
Külföld

Az iszlám a boldogság és szeretet vallása: Elszólta magát a fontos miniszter

Eláruljuk: ő nem más, mint a Gérard Collomb helyére frissen kineezett francia belügyminiszter, Christopher Castaner. Olykor hazudik és többször is hihetetlen dolgokat állít.

Christophe Castaner lett Gérard Collomb francia belügyminiszter utóda. Castaner 2016-ben még a szocialista párt tagja volt, de ez nem akadályozta meg abban, hogy még ugyanabban az évben belépjen Emmanuel Macron Köztársaság lendületben (LREM) mozgalmába. Ennek lett a vezetője és a parlamenti kapcsolatokért felelős államtitkára.

Mint Macron elnökhöz lojális “fegyverhordozó”, egy szeptemberi kampánygyűlésen azt állította, hogy Orbán Viktor “méregnek” tartja a migránsokat. Ami persze nem igaz. A magyar miniszterelnök 2016-ban Tusnádfürdőn annyit mondott, hogy ellenzi Brüsszel migrációs politikáját, amely halálos méreg Magyarország számára./Forrás: Origo/

Az iszlám a boldogság és szeretet vallása: Elszólta magát a fontos miniszter
Kép: Twitter

Most, hogy belügyminiszter lett belőle a Voiceofeurope közzé tette néhány korábbi mondatát, amely kiverheti a biztosítékot azokban a franciákban, akik nem örülnek Franciaország iszlamizációjának.

Amikor egy rádióinterjúban a muszlim nők haját letakaró fátyolról, fejkendőről kérdezték, azzal hárította el a kérdést, hogy “ez ugyanaz, mint amikor néhány évvel ezelőttanyáink katolikus asszonyként úgyszintén fejkendőt hordtak…” Ezzel kapcsolatban a marianne.netoldalon megjelent cikkben a szerző megjegyezte, hogy Christophe Castaner 1966-ban született. De abban az időben, amelyre ő hivatkozik csak az apácák fedték el fejkendővel a hajukat.

Amikor az Iszlám Államról esett szó, Castaner azt állította, hogy

nekik nincs közük az iszlámhoz. “Ők elárulják azt a vallást, amelyről azt állítják, hogy azt szolgálják, annak nevében cselekednek.”

De a legmegdöbbentőbbet egy, a BFMTV-nek adott interjúban állította, mégpedig azt, hogy “az iszlám a boldogság és szeretet vallása”, éppúgy mint a katolikus vallás…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

12 embert lőtt le tegnap egy ámokfutó Virginia államban

Géza

Dél-Afrika, ahol a fekete az úr, ahol fehérnek születni örök nyomorúság.. (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Aggasztó méreteket ölthet a súlyos éhezés a dél-afrikai fejlesztési közösség (SADC) 16 államában

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....
EnglishFrenchGermanHungarian