9.4 C
Budapest
2022. szeptember. 28. szerda

Az iskolából hívták az édesanyát: agyvérzést kapott az 5 éves kislánya

Dátum:

Megosztás:

Az édesanya először nem is akarta elhinni, mert azt gondolta, gyerekeknél ilyen nem fordulhat elő.

Victoria Fisher mindössze 5 éves volt, amikor agyának egyharmada megsérült, miután az iskolában agyvérzés következtében összeesett, majd a kórházban egy második agyvérzést is kapott.

A londoni South Croydonban élő Victoria Fisher fitt és egészséges kislány volt, amikor 2019 novemberében hirtelen összeesett az iskolában, és nem tudta használni az egyik oldalát. Édesanyja, Laura Hindle (38) hitetlenkedve nézte, amint kórházba szállították, ahol egy újabb agyvérzést kapott, aminek következtében agyának egyharmada megsérült, és megbénult a bal oldala.

“Hívtak az iskolájából, hogy az udvaron bukdácsolt, de jól van, ezért csak megköszöntem a tájékoztatást, de nem aggódtam. De pár órával később újra hívtak, hogy most már nagy gond van, rosszul lett, menjek azonnal, mert mentőt kellett hívni. Mire odaértem, teljesen összeomlott, nem tudott beszélni sem.

– emlékezett vissza az édesanya.

A kórházban a vizsgálatok alátámasztották a sejtést, Victoria valóban agyvérzést kapott. Sőt, az egyik vizsgálatra tartva sajnos egy másodikat is.

“Sétáltunk a vizsgálóba, amikor egyszer csak azt mondta, megint jön a fejfájás. A fejéhez emelete a kezét, majd összeesett. Megsérült az agya egyharmada. Sokkos állapotban voltunk. Nem értettük, miről beszélnek az orvosok, amíg meg nem mutatták a felvételeket, hogy mekkora a gond. Szörnyű volt látni, ahogy a gyermekem arca egyszerűen leesik az egyik oldalon, olyan volt, mint egy horrorfilmben”.

A kislányt egy speciális terápia és gép segítette abban, hogy valamelyest használni tudja a bal oldalát, azonban nem hozott száz százalékos eredményt. Az édesanya most egy GoFundMe oldalt hozott létre, hogy pénzt gyűjtsenek a további kezelésekre, mivel Victoriát már csúfolják az iskolában a betegsége miatt.

„Néha szívszorító nézni őt, mert nagyon vágyik arra, hogy olyan egyszerű dolgot tudjon csinálni, mint levenni a toll kupakját anélkül, hogy meg kellene kérnie valakit, hogy tegye meg helyette, vagy szeretné felvenni az iskolai nyakkendőjét. Olyan derűs és pezsgő kislány, szeret táncolni és játszani, mint bármely más vele egyidős gyerek. Azt akarom, hogy hozzáférjen mindenhez, amit egy normális élettől bárki elvárhat, például hogy meg tudja csinálni a sminkjét, amikor idősebb lesz. Mindig azt mondom neki, te semmiben sem vagy különb senki másnál, csak egy kis időre van szükséged.”

 

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása A kettős tömegű lendkerék feladata a motor által termelt mozgási energia tárolása...

Jevgenyij Prigozsin állítja, Ő irányítja a Wagner-csoportot..

Jevgenyij Prigozsin állítása szerint 2014. május 1-jén született meg az orosz magánhadsereg. Jevgenyij Prigozsin Kreml-közeli orosz oligarcha hétfőn hivatalosan...

Putyin: Európának tisztelnie kell Moszkvát és Minszket!

A fehérorosz elnök pedig kijelentette: Európa jövője közös Oroszországéval és Fehéroroszországéval. Az európai országoknak tisztelettel kell viszonyulniuk Oroszországhoz és...

Abonettet hív vissza a Nébih

Határérték feletti aflatoxintartalom miatt az Abonett márkájú gluténmentes extrudált kenyér 24.10.2023 minőségmegőrzési idejű és 5997148703625 EAN kódú tételét...