21.6 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Az EU szankciói csak az az EU-tagállamok kárára válnak: a Gazprom bejelentette, hogy Kína legnagyobb földgázszállítója lesz, évi 50 Milliárd m3 vételi kapacitással.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Hiába okoskodik az EU és az USA, Kína annyi gázt vesz Oroszországtól, hogy 2035-re az ország teljes fogyasztásának 25%-át az oroszok fogják állni. Ezzel szemben az Európai Unió tagállamai 2035-re olyan energiaválságban lesznek, amely megkeseríti mindennapjainkat.

Mondjuk meg őszintén, ne kerteljünk, hogy ez az egész ostobaság Zelenszkij műve, .. és most mit nyilatkozott Zelenszkij? Azt, hogy ő nem ad el senkinek se gázt, se kőolajat, mert kell országának erre a télre. Minden épesző országvezető a saját népének érdekeit tartja szem előtt.

Az EU vezetése viszont mit tart szem előtt? .. Azt, amit Zelenszkij követel az EU-tól, hogy az EU ne vegyen se kőolajat, se gázt Putyintól, mert Ő utálja Putyint!

Putyin röhög az EU – és az USA viselkedésén, sütögeti saját pecsenyéjét, a szállításai “a Gazprom és a China National Petroleum Corporation (CNPC) közötti kétoldalú hosszú távú szerződés” részét képezik.

A Gazprom közlése szerint a jelenleg 3000 km-es Szibéria Ereje-2 projekten dolgoznak, amely egy Kínába vezető gázvezeték megépítését jelenti Mongólia területén keresztül.

Akkor summázzuk: Az EU-vezetők, Charles Michel és Ursula von der Leyen Zelenszkij utasításainak feltétel nélkül eleget tesznek, szankciós csomagot szankciós csomagra halmoznak, az EU-tagorsazágok érdekeivel nem foglalkoznak, az orosz energiahordozókat kiszorítják az EU-ból, amire az Putyin válasza, hogy megerősíti az értékesítést oda, ahol örömmel vásárolnak tőle. Kína nagyobb vevő lesz, mint amilyen veveő volt az EU. Ennyi!

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket! Hirmagazin.eu

Hirmagazin.eu

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Vb-címek helyett a melegek jogaiért és világunk megmentéséért harcolt Sebastian Vettel

Az idény végén visszavonuló Sebastian Vettelre nemcsak amiatt fognak emlékezni a Forma–1-es rajongók, mert 2010 és 2013 között...

Lázadás a reptéren: 80 ezer turista rekedt Kínában a covid-korlátozások miatt – Videón a zavargások

Miután megugrott a szigeten a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma, leállították a tömegközlekedést, ennek következtében körülbelül 80 000 turista rekedt...

Orosz rulett, ukrán módra..

Olyat kér az ukrán elnök az EU-tól, amire még nem volt példa a történelemben, és ha az EU...

Mától még jobban kell vigyázniuk az autósoknak! Sebességellenőrzés lesz országosan!

Mostantól egy hétig fokozottan ellenőrzik a megengedett legnagyobb sebesség betartását Magyarország közútjain. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022....
facebook