10.6 C
Budapest
2023. március. 22. szerda

Az EU szándékosan szabotálja a határok védelmét: iszlamizációs globalista tervet hajtanak végre a kontinensen!

Dátum:

Megosztás:

A Frontex igazgatója kitálalt! A cél a teljes népességcsere! Az EU egyes erői mindig is abban voltak érdekeltek, hogy az összes velük egyet nem értő nemzetállam hangját teljesen elnyomják.

A migrációs nyomás olyan nagy mérteket öltött, hogy a nyugati régiókban már az alapvető keresztény értékek, és az európai identitás is veszélybe került.

Egyértelmű, hogy ezt a politikai elit is látja. Az is egyértelmű, hogy tehetnének ellene, de nem tesznek semmit.

A végső célállomás ugyanis egy új, kevert népességű Európa létrehozása: bármi áron!

Az európai uniós határ- és partvédelmi ügynökség (Frontex) igazgatója szerint a határvédelemben komoly gondot okoz az, hogy az EU-nak nincs egységes irányvonala a bevándorlási politikában.

Fabrice Leggeri a Bild című lapban megjelent interjúban elmondta, hogy 4-5 hete növekszik a szabálytalan határátlépések száma az EU-s külső határ égei-tengeri szakaszánál. A megelőző időszakhoz képest 17 százalékkal többen érkeznek Törökországból a görög szigetekre.

Ennek az az oka, hogy többen érkeznek Törökországba Iránból, Irakból és Szíriából – idézi a francia uniós hivatalnokot az MTI.

Migránsok. Kép: Hirmagazin.eu
Migránsok. Kép: Hirmagazin.eu

A Földközi-tenger nyugati részén, Észak-Afrikából Spanyolországba vezető útvonalon növekedés tapasztalható, 2016-ról 2017-re megduplázódott a szabálytalanul átkelők száma.

A Frontex igazgatója szerint a nemzetközi migrációs válság elmélyülése, 2015 óta “erősen csökkent az irreguláris határátlépések száma”. Az ügynökség adatai szerint 2015-ben 1,8 millióan, 2016-ban nagyjából 500 ezren, 2017-ben 200 ezren, az idei első negyedévben 18 800-an érkeztek.

A Frontex vezetője szerint el kell érni azt, hogy ne legyen szükség nemzeti szintű határellenőrzésre az EU-ban, ehhez azonban tovább kell csökkennie a rendezetlen határátlépések számának, hogy megszűnjenek a kétségek a külső határ ellenőrzésével kapcsolatban.

Mi lehet a migráció mögött húzódó végső motiváció? Mit is nyerhet vele Nyugat-Európa? Erre számtalan teória létezik.

Kép: 888.hu

Az egyik szerint szimplán megavállalatok irányítják a nyugati régiót, és ezeknek olyan nagy a befolyása, hogy a munkaerő hiány miatt képesek voltak egy migrációs hullámot indítani, így feltölteni a helyeket, elodázva a problémát.

Egy másik elképzelés szerint az EU vezetői nyakig sárosak ebben, és a cél az, hogy egy kevert és kevésbé intelligens népességet hozzanak létre, melyet könnyebben lehet majd befolyásolni.

Bárhogy is van,a terv csak félsiker. Sorra dőlnek össze majd ugyanis a jövőben a szociális ellátórendszerek a bevándorlók okozta súly alatt… Ez pedig megássa az egész nyugati régió sírját!

Ha tetszett a cikkünk, osztd meg! Hirmagazin.eu

Forrás: avilagtitkai.com

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Mi is az a digitális lábnyom, és mire használjuk, használják?

A digitális lábnyom szűkebb és tágabb értelmezése - a forrása szerint A digitális lábnyom fogalma azokra a jelekre, nyomokra vonatkozik, amelyek...

Költő, programozó, randiguru, szakács és sok minden más, egyben: Vajon letaszíthatja trónjáról a Google-t a ChatGPT, azaz a mesterséges intelligencia?

Ha információra van szükségünk, a Google-t hívjuk segítségül. A ChatGPT azonban válaszokkal szolgál, nem csak adatokkal, mégpedig emberi...

Mesterséges intelligencia, kontra a Google! Ki áll nyerésre?

A Google lemaradni látszik a redmondi vállalat mögött, a mesterséges intelligencia korát a Microsoft nyerheti meg. Húsz év...

Mesterséges intelligencia: Így lesz pénz a ChatGPT-ből, és amit az elterjedéséről tudni érdemes..

A csetrobot működtetése egyáltalán nem olcsó, valamiből fizetni kell a számlákat. Vállalatok számára teszi elérhetővé közkedvelt csetrobotját, a ChatGPT-t...