11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeHírekHáborúAz EU figyelmetette Putyint..

Az EU figyelmetette Putyint..

Az Európai Unió figyelmeztette Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy ne használja a moszkvai terrortámadást ürügyként arra, hogy még intenzívebbé tegye a háborút Ukrajnában.

A háború már így is pokoli az ott élőknek, és az EU aggódik, hogy az orosz tisztviselők állításai szerint Kijevnek köze lehetett a pénteki terrortámadáshoz. A koncertteremben elkövetett mészárlás során legalább 137 embert öltek meg és 180-an sebesültek meg. Bár egy Iszlám Államhoz (ISIS) tartozó csoport vállalta magára a támadást, az orosz vezetés szerint Ukrajnáig érnek a szálak.

Az EU felszólítja az orosz hatóságokat, hogy ne használják a moszkvai terrortámadást ürügyként, vagy motivációként arra, hogy növeljék illegális agressziójukat Ukrajna ellen, vagy hogy ürügyet kovácsoljanak belőle az orosz rezsim belföldi kritikusainak elnyomására.

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem