9 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

Dátum:

Megosztás:

További egyszerű tények:

  1. A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint máshol.
  2. Az arab országokban egy sor olajfúró helyen kimerült egy sor olajkút. Elhagyták, de körülbelül 30 év múlva ismét megvizsgálták. Legnagyobb meglepetésükre a föld alatti tárolók ismét megteltek! Vagyis az olaj újra termelődött.
  3. A kőolaj a FÖLD KÖPENY ÜLEDÉKES KŐZET RÉTEGEI KÖZÖTT VAN MINDENHOL. Amennyiben egy tároló struktúra kiürül, akkor a földben levő nyomás újra megtölti a rétegekben levő olajból! Több esetben is szigorúan bizonyított tény! Maga Zellmer is részt vett egy sor feltárásban. A kép Texasban készült egy ilyen újra-aktivált kút mellett.
  4.  A mostani olajfúrások jobbára 3.000 méter körüliek. Ha jobb lenne a technika, és nem lenne sokkal drágább, akkor sokkal több kőolajat találhatnánk a rétegek között, a Földön szinte mindenhol.

Tehát a Római Klub olyan előrejelzéseket tett, amikor 2.000-re előre jósolta az olajkészletek kimerülését, aminek semmiféle tudományos alapja nem volt!

Egyetlen eredménye az volt, hogy az olaj ára az egekbe szökött – és az olajkészletekkel rendelkező országok befolyása megnőtt. Most az olajkészletekkel rendelkező kifejezés azt jelentette, hogy a gazdaságos módszerekkel kitermelhető olajkészletekkel rendelkező országok. Persze, ha a készletek emberi léptékkel végtelenek, akkor megfelelő fúrási technikákkal kell csak rendelkezni, ami technikai fejlesztés kérdése.

Persze teljesen világos ugye, hogy ha valaki emberi érdekcsoportok sumákját véli felfedezni, akkor az egy nyamvadt konspirációs-elmélet gyártó!

Na de menjünk tovább – leközelebb…

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ezt a 15 filmet mindenki látni akarja 2024-ben

Ha megnézzük a következő 12 hónapra tervezett mozis és streaming-filmek listáját, sok izgalomra számíthatunk! Ki ne szeretné megnézni George Miller Mad...

Házasodna a gazda: Roland és Niki 2020-ban azonnal összeköltöztek a műsor után, azóta is együtt vannak

Hosszútávra terveznek. Roland gazda a Házasodna a gazda 2020-as évadában ismerkedett meg Nikivel, akiről nemrég az RTL stábjának mesélt. Mint mondta, választottjával a műsor...

Népszerű televíziós műsorvezető lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Szegeden

A Fidesz szegedi szervezetének döntése alapján dr. Fülöp László kommunikációs szakember lesz az önkormányzati választáson a jobboldal polgármesterjelöltje...