8.8 C
Budapest
2024. március. 3. vasárnap

Az eltitkolt szerelem nehézségei

Dátum:

Megosztás:

hirmagazin 2015 06 12 163616

Mindig nehéz a váltás, és egy párkapcsolatban főleg így van. Ha még együtt vagy az előző kedveseddel, de már bimbózik a párkapcsolat a következő fiúval, lánnyal, nos, az mindig nehéz. ”Mire gondolsz most?”, és ”Mért nem veszed fel egyből a telefont?”, ”Talán van valakid?”, és hasonló kérdésekkel ostromolják egymást a felek.

Új kapcsolatba lépni nehéz, ha még ott van a korábbi kapcsolat minden emléke, és érintése, a megszokások, a közösen eltöltött hosszú időszak, ami még itt tart az előző kapcsolatodban. Így sokkal nehezebb, mint ha lenne két kapcsolat között valamennyi időtartam. Mintegy pihenésképpen, és talán így is lenne egészséges, de a szerelem, a vonzódás nem ilyen. Határokat lép át, és nem vár senkire. Ezek az eltitkolt szerelem nehézségei. Amit mindvégig magadban kell tartanod, mert nincs, akivel ezt megbeszélhetnéd. Hacsak nem egy közeli barát, vagy ismerős. De ez meg veszélyes lehet, hiszen visszamondja a párodnak, így jobb híján ezt magadban kell tartanod.

Legjobb lépés lenne, ha szakítanál, és máris belevágnál a következő kapcsolatba, mielőtt ott maradsz két szék között a padlón. De még benne vagy egy kapcsolatban testestül-lelkestül, és ezt nem könnyű feladni, mert úgy megszoktad már. És annyira szereted őt is, hogy ne cselekedj hirtelen.

Nehéz eset, mert a szerelem euforikus állapota hatalmába kerít, és az új lány vagy fiú… nos, egyértelmű, hogy beleestél, és ideje lenne váltanod, mielőtt elszalasztod őt. De a titok mindig nehéz. Nyomja a szívedet. És állandóan csak rá tudsz gondolni, vele van tele a fejed, a szíved és az eszed azt mondja, de szeretnél vele lenni, hogy beteljesüljön a szerelem.

Nehéz eset, nem vitás. Valamilyen komolyabb jel kellene, amitől biztos lehetsz benne, hogy ő is kedvel téged, és nem csak plátói kapcsolatról van szó, habár az ilyenkor, mindegy. A szerelemtől megittasul az ember, és mivel már kapcsolatban élsz, így kénytelen vagy hazardírozni. Minden kapcsolatnak megvan az ára. Muszáj kockáztatni, vagy biztosra menni. Leginkább az utóbbi, biztosra kell menned, hogy békében válj el a leendő exedtől, és jól rajtolj a leendő párkapcsolatodban. Addig is titkolnod kell, ami nehéz, mert nehéz úgy együtt lenni a társaddal, ha közben folyamatosan máson jár az eszed. Enyhén skizoid helyzet. Legfontosabb ilyenkor a bátorság, hogy meg merd lépni azokat a lépéseket, amire szükség van.

Ha lány vagy, eggyel könnyebb dolgod van, ez ügyben, mert kimondatlanul is a lány választja a fiút. És csak lapátra kell tenned az exedet, és máris összejöhetsz az új fiúval, így ez a nehézség nem annyira a lányokat, hanem a fiúkat érinti inkább. A fiúnak mindig nehezebb dolga van egy ilyen hármasban, ha döntésre kerül a sor. Mert közel sem biztos, hogy az új lány szerelmes, lehet, csak tetszik neki, hogy tetszik valakinek. A fiúk inkább szerelmes típusúak, a lányokra a pasizás, és a komoly párkapcsolat jellemző inkább. Ezért a titoktartás nehézségei inkább a fiúkat érintik legtöbbször. Ha rejtegetnivalód van jelenlegi kedvesed előtt, jobb minél előbb tisztáznod a kérdést magadban, hogy tisztán láss, és, a szerint is tudj cselekedni. Ha letisztáztad magadban a kérdést, egyből könnyebben cselekszel majd. Fontos, hogy tudd a kiszemelt lány/fiú igazi szándékait, hogy aztán ne érjen csalódás. Ez a te érdeked. És legyél bátor, a te életed, és a te céljaid.

forrás: delina

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...