21 C
Budapest
2023. június. 4. vasárnap

Az ellenzék így ünnepli március 15-ét, közös nyilatkozatban ez: „A tolvajokat és a csalókat kisöpörjük oda, ahova valók”..

Dátum:

Megosztás:

Az ellenzéki pártok vezető politikusai közös videót készítettek március 15-e alkalmából.

A szocialista Kunhalmi Ágnes azzal kezdte, hogy „az elmúlt 173 év megmutatta, hogy a demokráciáért minden generációnak, minden társadalomnak újra meg újra meg kell harcolni.”

„Amikor a nemzet nem szabad, akkor nem az számít, hogy miben különbözünk egymástól, hanem az, hogy mi köt össze minket,”

– folytatta Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke.

A párbeszédes Tordai Bence arról beszélt, hogy félre kell tenni a nézetkülönbségeket, és együtt, szervezetten kell küzdeni. A jövő Magyarországában „nincs helye a cenzúrának, szétvert szerkesztőségeknek,” mondta Orosz Anna. A Momentum politikusa szerint „ahol nem szabad a sajtó, nem szabad a nemzet sem.”

„A törvény előtt ne fideszesek és nem fideszesek álljanak, mindenki legyen egyenlő.”

– jelentette ki a Jobbik EP-képviselője, Gyöngyösi Márton.

„Olyan országot építünk, ahol a becsületes munkát díjazzák. A tolvajokat és a csalókat kisöpörjük oda, ahova valók,”

– szögezte le Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke.

A Jobbik vezetője, Jakab Péter szerint pedig olyan országot szeretnének, ahol a közös vagyon nem veszti el közpénz jellegét.

„Ahol európainak lenni nemcsak azt jelenti, hogy ezen a kontinensen élünk, hanem, hogy nem érünk kevesebbet.”

– mondta a DK-t képviselő Kálmán Olga.

Facebook, vadhajtasok nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hazánkba is megérkeztek a Pokol Angyalai (Hell’s Angels) motorosklub tagjai

Az Egyesült Államok a társaságot bűnözők bandájaként tartja számon. A világ minden tájáról jönnek a tagok, akik hazánktól...

Videón az M1-esen át menekülő őz, amely egy tatabányai kertben talált menedéket

Őzet találtak egy családi ház kertjében Tatabányán pénteken. Az állat kilométerekről, az M1-es autópályán át kóborolhatott el idáig. Az M1-es...

Sorsfordító kijelentést tett Volodimir Zelenszkij

Ukrajna készen áll a rég várt ellentámadás megindítására, hogy visszafoglalja az Oroszország által megszállt területeket – közölte az ukrán...

Itt vannak az új hulladékgazdálkodási rendszer díjai

Megismerhetők azok a díjak, amelyeket alkalmazni kell az energiaügyi miniszter rendelete alapján a július 1-jétől hatályos hulladékgazdálkodási rendszerben. A...