25.3 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Az egészséges 7 éves kislány meghal mindössze egy perccel a rutinműtét után: “Semmi baja nem volt”

Dátum:

Megosztás:

Az egész világod megváltozik, ha gyereked lesz.

Az eddig semmiségnek számító dolgok mindenné válnak, a korábban figyelmen kívül hagyott veszélyekből olyan dolgok lesznek, amelyeknek a megszállottjaivá válsz.

Az a tény, hogy természetes megbízatásunk, hogy megvédjük és gondoskodjunk a gyermekeinkről, azt jelenti, hogy elviselhetetlen a gondolat, hogy veszélybe kerüljenek – bármilyen kis mértékben is -. Ezért válnak még az olyan dolgok is, mint a rutinműtétek, olyanná, ami miatt aggódni kell.

Az ok? Mindig vannak kockázatok, és az a hang a fejünk hátsó részében soha nem fogja lekicsinyelni őket. Sőt, gyakran még fel is erősíti őket.

Egy dél-karolinai család gyászolja 7 éves kislányukat, aki mindössze egy perc alatt meghalt, amikor egy rutinműtétnek kellett volna lennie.

A jelentések szerint Paisley Elizabeth Grace Cogsdill 7 éves kislány volt, aki jó egészségnek örvendett. A második osztályos kislány tele volt pozitív gondolatokkal, amikor február 21-én, pénteken a Greenwoodban (SC) található Self Regional Hospitalban végzett mandulaműtétjére indult.

Csakhogy a dolgok szörnyen rosszul alakultak. Egy perccel a műtét után a kis Paisley szíve megállt, és a kislány elhunyt. Családját teljes sokk érte.

 

A közösség a Truelock és a Cogsdill családok köré csoportosult, miközben válaszokat keresnek Paisley halálával kapcsolatban. Egy GoFundMe oldalt hoztak létre a költségek fedezésére, és a boncolás remélhetőleg meghozza a család számára a szükséges lezárást, miközben feldolgozzák a veszteségüket. A GoFundMe eddig több mint 38 000 dollárt gyűjtött össze.

A közösség a Truelock és a Cogsdill családok köré csoportosult, miközben válaszokat keresnek Paisley halálával kapcsolatban. Egy GoFundMe oldalt hoztak létre a költségek fedezésére, és a boncolás remélhetőleg meghozza a család számára a szükséges lezárást, miközben feldolgozzák a veszteségüket. A GoFundMe eddig több mint 38 000 dollárt gyűjtött össze.

“A műtét előtt nem félt” – mondta Mary Beth Truelock a WHNS-nek. “Mosolygott és boldog volt. Semmi baja nem volt. Nem félt.”

Az orvosok kétségbeesetten próbálták újraéleszteni Paisley-t, miután megállt a szíve, de nem tudták megmenteni az életét.

“Határozottan hiányzik állandóan” – mondta Mary Beth. “Nem értjük, miért történnek ezek a dolgok, de tudjuk, hogy ez Isten terve volt, és ez az egyetlen dolog, ami átsegíthet minket ezen, mert tudjuk, hogy Isten volt az.”

Paisley szülei, Austin Cogsdill és Jasmine Truelock most a gyász világában vannak, és azon tűnődnek, hogy miért vették el tőlük ilyen hirtelen bátor kislányukat.

Remélik, hogy a közelgő boncolás során kiderül, mi okozta Paisley szívének megállását, bár ez kevés vigaszt nyújt a családnak, amelynek most egyik legfényesebb csillaga nélkül kell élnie.

87490510 10222043882188405 1878224872539160576 n
A kislány és anyukája

Csak Isten tudja, miért éppen Paisley-t választotta, de remélhetőleg a családja meríthet némi erőt a nyilvánosság folyamatos támogatásából!

napjainkportal

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Jó hírünk van a katából kiesőknek – a családosok jövőre kaphatnak „szja-visszatérítést”

Érdekes körülményre hívta fel a figyelmünket a kata változása kapcsán Angyal József okleveles adószakértő – arra, hogy azok a...

Iskolakezdés: Idén is több tízezres támogatást lehet igényelni..

A tankönyv ingyen van ugyan, de így is sok kiadásuk van a szülőknek az iskolakezdéssel kapcsolatban. Ám ezeket...

Vb-címek helyett a melegek jogaiért és világunk megmentéséért harcolt Sebastian Vettel

Az idény végén visszavonuló Sebastian Vettelre nemcsak amiatt fognak emlékezni a Forma–1-es rajongók, mert 2010 és 2013 között...

Lázadás a reptéren: 80 ezer turista rekedt Kínában a covid-korlátozások miatt – Videón a zavargások

Miután megugrott a szigeten a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma, leállították a tömegközlekedést, ennek következtében körülbelül 80 000 turista rekedt...
facebook