34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Az édesapja után az édesanyját is elveszítheti Márkó, aki a családjával egy csecsemőért siető mentővel karambolozott – videó

Dátum:

Megosztás:

A fiúnak, illetve barátjának, Ricsinek is gyűjtést szerveznek. Az osztálytársak még a hétfői tablófotózást is elhalasztják, mert remélik, mindannyian együtt lehetnek a képen.

Gyűjtést szervezett az osztálya annak a két nyolcadikos fiúnak, akik két hete súlyosan megsérültek Csepelen. A Blikk is beszámolt róla, hogy május elején egy 5 hónapos csecsemőért igyekvő gyermekmentő összeütközött egy személyautóval, és a baleset következtében egy 48 éves férfi meghalt.

Ricsi és Márkó épp a ballagáshoz készülődtek, ruhájukat próbálták fel egy barátjuknál. Este Márkó szülei jöttek értük, és amikor hazafelé tartottak, akkor történt a baleset. Márkót már hazaengedték a kórházból, de édesapja életét vesztette a balesetben, édesanyja pedig még kórházban van, súlyos állapotban, de Ricsi sem mehetett még haza.

Az osztály azonnal összefogott a fiúkért és az RTL Híradó szerint már a baleset után, hétfőn átutaltak minden maradék osztálypénzt a két családnak, majd a Facebookon szerveztek gyűjtést nekik. Az osztálytársak úgy döntöttek, elhalasztják a hétfői tablófotózást, amire annyira készültek azon a hétvégén, és várják, hátha mind együtt lehetnek a képen.

Tények szerint Ricsi, aki szintén a kocsiban ült, még azt sem tudja, hogy baleset történt, és nem emlékszik semmire.

Ha szeretne segíteni a fiúknak, ezen a számlaszámon megteheti:

MENTS ÉLETET KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

10702019-67010941-51100005

FONTOS: a közlemény rovatba írják, csepeli baleset.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...