27.8 C
Budapest
2022. július. 7. csütörtök

Az autópálya kellős közepén állt meg a kocsival! Hiba volt! + VIDEÓ!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A Hyundai sofőrje úgy gondolta, jó helyszín lesz a kárrendezéshez. Nagyon rosszul gondolta.

Az autópálya kellős közepén állt meg a kocsival

A hatóságok felmérése szerint az autópálya leállósávjában állni sem épp egy életbiztosítás, így valószínűleg nem kell túl sok fantázia, hogy kitaláljuk, mennyivel veszélyesebb lehet ugyanezt a sztráda kellős közepén megtenni. Ennek ellenére többször volt már példa ilyesmire is, egy Oroszországban készült videóból azonban egyértelműen kiderül, miért szörnyen veszélyes egy ilyen mutatvány.

A felvétel tanulsága szerint a videót készítő sofőr nem volt elég körültekintő akkor, amikor sávot akart váltani autójával, ezért a járműve eleje megkoccolta a mellette elhaladó autó hátulját. Hogy mire gondolhatott a videón látható Hyundai sofőrje, amikor a vészvillogót kitéve megállt az autópálya kellős közepén, még csak elgondolni sem tudjuk, a végeredmény viszont magáért beszél. Az apró balesetből igen nagy csattanás lett, és csak a szerencsén múlt, hogy nem történt haláleset. Sőt, az is kisebb csoda, hogy senki sem sérült meg komolyabban.

Forrás: TheNews

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Segítség! A barátnőm azt hiszi, ahányszor maszturbál, meghal egy kiscica (18+)

Beteges nézetekkel tömték tele a lány fejét, aki ezért szorong párjának érintésétől. Egy Daily Star-olvasó bizarr történettel és problémával fordult...

Botrány! Szeméthegy Tamásiban: Olaszországból érkezett a több ezer m3 szemét, aztán ittragadt..

Lassan apad az Olaszországból behozott szeméthegy Tamásiban, bőven van még mit elhordani – tapasztalta meg a Blikk munkatársa...

Kinek volt nagy üzlet? Kiderült, ki profitált a legtöbbet a Kulcsár Edina-Csuti-G.w.M-Melanie szerelmi konfliktusból

Az életben mindennek magvan az ára, az szerelemnek is. Hogy Kulcsár Edina és párja kapcsolata mibe kerül mind...

Újra elindult a nyomozás: kihallgatta a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, felszakadtak a régi sebek

Solymár – Kedden hallgatta ki újra a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, akiket megviselt a vallomástétel, ugyanis újra kellett...
facebook