-1.1 C
Budapest
2023. február. 8. szerda

Az apuka lefényképezte a 7 éves kislánya legutolsó szempilláját. A kép összetörte az internetezők szívét

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az összes fájdalom és küzdelem benne van ebben az egyetlen képben.

A 7 éves Hayley világ életében szép kislány volt, dús hajjal és hatalmas, dús szempillával, amire még a nővére is irigykedett. Most viszont Hayley rákos, kemoterápiát kap. A gyönyörű kislányt nyáron diagnosztizálták rosszindulatú daganattal és élete legnehezebb nyolc hónapját éli. Eddig tart ugyanis a kemoterápia és a sugárkezelés. A dús szempilla pedig réges rég kihullott ,egyetlen szálat kivéve.

Az apukája az alábbi képet tette fel Facebookra, azzal a felirattal: “A legeslegutolsó szempilla még kitart, egyes egyedül, már hetek óta.” A reményt szimbolizáló egyetlen pilla pedig napok alatt bejárta az internetet.

Bár a kép feltöltése óta már kihullott ez az utolsó szál is, de az a szeretet, és rengeteg támogatás, amit az interneten kapnak, erőt ad a családnak. Ismeretlenek ezrei üzenik nekik: ez a kitártás az elkövetkező szebb idők hírnöke.

forrás: diyshare.net

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Mindkét lábát amputálni kellett az olimpiai bajnoknak

Mindkét lábát amputálni kellett a korábbi orosz műkorcsolyázó Roman Kosztomarovnak, aki 2006-ban jégtáncban téli olimpiai aranyérmet szerzett. A többszörös...

Nagyon rossz irány: az ukránok orosz területek célbavételét emlegetik, az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak

A Mandiner is megírta: az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak. „Az orosz félnek nem áll szándékában eltűrni az amerikai nagykövetség...

Az EP-jelentéstevője szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt

Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti politikus szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt. Szerinte a magyar...

Megtalálták az elveszett várost az óceán mélyén – videó

A Közép-atlanti gerinctől nyugatra, az óceán mélyén tornyok csipkézett tája emelkedik ki a homályból. Krémszínű falaik és oszlopaik kísérteties...