6.3 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Az ápoló kihasználta a beteg magatehetetlenségét: elítélték a sátoraljaújhelyi kórházban erőszakoló férfit..

Dátum:

Megosztás:

Az elkövetőt börtönbüntetésre ítélték.

Sokkoló események játszódtak le egy sátoraljaújhelyi kórházban. A Miskolci Törvényszék beszámolója szerint egy ápoló július 9-én az éjszakai műszakban dolgozott, amikor is orvosi utasításra infúziós terápiát végezhetett, illetve intravénás injekciót adhatott be.

Még több bűnügyi hír, és baleseti hír!

Az este folyamán azonban nyugtatót és altatót juttatott az egyik, infúziós kezelés alatt álló beteg szervezetébe azért, hogy a későbbiekben szexuális kapcsolatot létesíthessen vele. A vádlott végül rá is vetette magát az alvó, védekezésre képtelen sértettre, aki az aktus közben magához tért és ellenszegült. Az elkövető ekkor felszólította, hogy ne kiabáljon, aztán távozott a helyszínről.

A bíróság szexuális erőszak miatt 7 év 7 hónap szabadságvesztésre ítélte a férfit, valamint eltiltották az egészségügyben való munkától, 8 évre pedig a közügyektől is. Súlyosító körülménynek számított, hogy a férfi ezzel a tettével az egészségügyi rendszerbe és a sátoraljaújhelyi kórházba vetett bizalmat aláásta.

Az ítélettel szemben az ügyész súlyosítás, a vádlott és védője felmentés érdekében fellebbezett, így az eljárás a folytatódik – írja a Miskolci Törvényszék.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Egy félidő alatt elintézte a magyar válogatott a bolgárokat! .. Szép volt fiúk!

Győzelemmel kezdte szereplését a magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Eb selejtezőiben. Az első félidőben szerzett három góllal 3-0-ra nyert...

Любовное письмо!

Моя дорогая любовь, Акерке! Я рад тебя видеть! Ты женщина моей мечты, ты Солнце, Луна, Звезды, Ты Хорошая, Красивая,...

A Deutsche Welle hivatkozva egy amerikai szakértő által mondottakra, ezt írja..

Amerika selejtes fegyvereket küld az ukránoknak, mert Washington el akarja kerülni az eszkalációt at oroszokkal.. Washington el akarja kerülni...

Kampánypénzek: eddig soha nem látott visszaélésekre bukkanhatott az Állami Számvevőszék

Annyira összetett finanszírozási gyakorlatot tárt fel a hatóság, hogy egy év alatt sem ért a végére a pártok...