21.5 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Az anyukának furcsa érzése támadt a jövendőbeli vejével kapcsolatban, majd egy régi fotót előbányászva mindenkinek leesett az álla!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Amikor Heidi és Ed Savitt végül frigyre léptek tavaly nyáron, hat évnyi együtt járás után, nem gondolták volna, hogy bármi lehet még olyan különleges és izgalmas, mint az esküvőjük napja.

Azonban volt valami Ed-del kapcsolatban, ami Heidi édesanyját, Kay-t nem hagyta nyugodni. Még azután sem, hogy a pár már évek óta együtt volt. Heidi és Ed, elmondásuk szerint 2011-ben találkoztak először a londoni Newcastle Egyetemen, ahová mindketten jártak.

Egyik este Ed írt egy üzenetet Heidinek, hogy éppen azt a szárítógépet használja, amelyik az ő kollégiumában van. Így kezdődött minden. Azóta pedig elválaszthatatlanok és tavaly eldöntötték, hogy összeházasodnak.

Körülbelül négy éve jártak, amikor Heidi és Ed az anyukáikkal Kay-vel és Fiona-val vacsoráztak. A vacsoránál Kax mesélt a lánya gyerekkoráról és az is szóba került, hogy Heidi mennyire szeretett vitorlázni kislányként.

Kay elmesélte azt is, hogy egy ilyen vitorlás úton ismerkedett meg Heidi a gyerekkori nyaralós szerelmével Törökországban. Ekkor 6 éves volt. A két hetes nyaralás alatt Heidi minden nap a kis barátjával lógott, és meglepő módon az ő neve is Ed volt.

Két héttel később, mialatt Kay a padláson kutakodott, megtalálta azt a dobozt, ami tele volt az említett nyaraláson készült képekkel, 1997-ből.

Amikor meglátta a képeket, az anyukának majd leesett az álla és azonnal hívta  a lányát.

Mint kiderült, Heidi “nyaralós barátja” és valódi barátja közel két évtizeddel később ugyanaz volt. A fiú Ed Savitt volt.

Egyszerűen alig hittem el, csak sikoltoztam, hogy ez nem lehet igaz.” – mondta Kay. “Természetesen minden fotót elküldtem Fiona-nak, amikor még több fotó került elő.

Egyikünknek sem volt tudomása róla, hogy Heidi és Ed találkozott volna az egyetem előtt. De a kéthetes vakáció alatt szinte állandóan együtt voltak.” – folytatta. “Talán éppen egy tudatalatti felismerés történt kettejük között, amikor újra találkoztak.”

Most, hogy Heidi és Ed hivatalosan házasok, nem tudják elhinni, hogy ilyen sokáig tartott, hogy rájönnek, mondhatni egész életükben ismerték egymást.

Őrületes abba belegondolni, hogy összeházasodhatunk és leélhettük volna az egész életünket anélkül, hogy erre valaha is rájöjjünk.” – mondta Heidi. “Attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdtünk randizni, elválaszthatatlanok voltunk és tudtuk, hogy örökké együtt leszünk.”

Ed édesanyja még mindig le van döbbenve, hogy egyik fiatal családja sem tudta, hogy ők ketten már ismerték egymást valahonnan.

Amikor Kay elküldte nekem egy kisfiú képét, akiről azt állította, hogy Ed-nek hívják, azonnal felsikítottam: Te jóságos ég, ez Ed! Hihetetlen volt.” – mondta Fiona. “Minden családtagnak és barátnak elküldtük, és mindenki csak ámuldozott. A telefon vég nélkül csengett és mindenki lájkolta őket a Facebookon.”

Most, hogy Heidi és Ed házasok, a két család egyfolytában együtt jár nyaralni.

Nem csak Heidi és Ed találkozott azon a nyaraláson, hanem mi mindannyian.” – mondta Kay. “Ez egy csodálatos és szinte hihetetlen történet.”

tudasfaja.com

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Egy férfi rohant be a metróalagútba a Blaha Lujza térnél és elvágta a torkát

Hatósági zárás miatt nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között...

Miért van egyre több pajzsmirigybeteg? Az endokrinológus válaszol

A kételkedők joggal vetik fel, hogy ez csupán látszat, hiszen a jobb diagnosztikus módszerek miatt érezzük csak, hogy...

Ukrajna részben leállította a földgáz szállítását Európába

Ukrajna bejelentette, hogy felfüggeszti a földgáz tranzitját egy olyan tranzitponton keresztül, amelyen az Oroszországból Európába szállított gáz közel...

Órák kérdése, és hivatalosan fizetésképtelen lehet Oroszország

Órák választhatják el Oroszországot a fizetésképtelenségtől, amely már a háború kitörése óta fenyegeti Moszkvát – írja a Bloomberg. Vasárnap este...