23.8 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Az anyós kritizálta a menyét, amiért nem elég tiszta a ház. A fia reakciója után elhallgatott.

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az anyós-meny kapcsolat sokszor nehéz és bonyolult ügy. Sajnos több szempontból is felmerülhet egyet nem értés a felek között és előfordul, hogy ellenséges viszony alakul ki. Az is megtörténhet, hogy egy anyós annyira igyekszik beleszólni egy pár életébe, hogy az végül válásba torkollik. 

Ilyen azonban soha nem történhet meg, ha egy igazi férfi áll a család élén. A mai történet Clint Edwardsról szól, aki csírájában fojtotta el a lehetséges összetűzést a számára két legfontosabb nő között. Le a kalappal előtte!

Nem a ház tisztasága a legfontosabb

Mindannyian igyekszünk olyan tisztán tartani az otthonunkat, amennyire csak lehet, de mint sok más elfoglalt anyuka, a 3 gyermekes Mel Edwards sem képes makulátlanná varázsolni a házat minden egyes pillanatban.

Egyik nap egy telefonbeszélgetés közben Clint édesanyja kíváncsiságtól vezérelve megkérdezte fiát:

“Nem zavar, hogy Mel nem tartja tisztábban a házat?”

Van, hogy egy férfi nem találja a megfelelő szavakat ilyen kellemetlen kérdésekre. Clint ezért is döntött úgy, hogy a tapasztalatát megosztja másokkal is. A bejegyzése azonnal futótűzként terjedt el a Facebookon.

Clint anyja arra próbálta felhívni a figyelmét, hogy a ház lehetne tisztább is, azonban Clint úgy gondolja, hogy nem csak a felesége hibája, ha a házban rendetlenség uralkodik.

Elmondta, hogy a gyerekek állandóan felfordulást csinálnak, sok szennyes edény keletkezik a nap folyamán és a házuk valóban nem olyan tiszta, mint az anyjáéké, de ez őt cseppet sem zavarja.

Pár másodperc csend után Clint így reagált anyja kérdésére:

“Nem azért házasodtam össze vele, mert képes tisztán tartani a házat, hanem azért, mert számomra olyan nő, akivel el tudom képzelni az egész életemet.”

Az anyós csak ennyit reagált:

“Nos,…ez valószínűleg sokkal fontosabb, mint a tiszta ház.”

Tessék, a tökéletes házasság kulcsa. Te egyetértesz vele?

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Mozgó autóból zuhant az úttestre az egyéves gyermek, nem élte túl.. – Szerinted kidobták vagy kiesett?

Az orvosok mindent megtettek, de a pici életét már nem tudták megmenteni. Pénteken meghalt a kórházban az a kisgyermek,...

Halálra akarta inni magát az iskolában bántalmazott Korina: a tanárok és az igazgató is eltussolták a bántalmazást

A 16 éves vajai gimnazista tavalyi öngyilkossága óta egymás után kerülnek elő az újabb és újabb megdöbbentő esetek,...

Vlagyimir Putyin külföldre utazik, és Volodimir Zelenszkij is külföldre utazik..

Amíg Putyin Tádzsikisztánba és Türkmenisztánba látogat, addig Zelenszkij Angliába utazik. Putyin a tervek szerint Dusanbéban tárgyalásokat folytat majd Emomali...

Fölényesen nyert a Fidesz a budapesti időközi választáson – Karácsony Gergely szerint ezzel üzentek a választók: „Ez az április 3. óta bemutatott ‘melyikünk a...

Jelentős fölénnyel nyertek a Fidesz-KNDP jelöltjei a vasárnapi időközi választáson Budapesten. Az ellenzék közös jelöltjei úgy tűnik hiába állítottak...