24.2 C
Budapest
2023. május. 29. hétfő

Az Anonymus hacker csoport háborút hirdetett az ISIS ellen

Dátum:

Megosztás:

Az Anonymus néven ismert hacker aktivista csoport, elektronikus háborút hirdetett az ISIS ellen a párizsi terror események után. Videoközleményükben megígérték, hogy a terrorcsoport összes szimpatizánsára és tagjára vadászni fognak.

Anonymus hacker csoport háborút hirdetett az ISIS ellen

A hadüzenetet a hacker csoport a Youtube online videó portálon közölte. A csoport szimbólumát a Guy Fawkes maszkot viselő csoporttag, hozzátéve azt is, hogy a francia nép erősebb támadóinál és hamar túljutnak a traumán, és sokkal erősebben fognak visszatérni.

A csoport már januárban a Charlie Hebdo eset után is védelmezte a kiberhatárokat, leleplezve rengeteg terrorizmussal szimpatizáló személyt az OpISIS online hadjárat keretében.

Az idei év során a hacker csoport számos Twitter fiókot nyomozott le és leplezett le, amit az ISIS terrorista szervezet szimpatizánsai vagy éppen tagjai működtettek.

Az Epoch Times egy Anonymus aktivistával készített beszélgetésében rávilágított, az ISIS Twitter fiókoknak van egy bizonyos élettartamuk, ami körülbelül 8 óra mielőtt a Twitter felfüggeszti azokat 10 ilyen felfüggesztés után az ISIS eltűnik egy pár hétre és utána megújulnak ugyanazzal az IP címmel most éppen Cyber Kalifátus néven. A Cyber Kalifátus sok internetes támadást vall magáénak mondta a hacker csoport tagja.

Forrás: Orientalista.hu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Így fenyegetőznek az ukránok

Az ukrán ellentámadás még nem kezdődött el, de holnap, holnapután vagy egy hét múlva megindulhat Olekszij Danilov, az...

Fél „falat”-nak sem elég ez az egy adag fagyi, Japánban lehet kapni és átszámítva 2,2 Millió Ft az ára..

A világ legdrágább fagylaltjainak megkóstolásához mélyen a zsebébe kell nyúlnia az embernek. Cikkünkben bemutatjuk a világ legdrágább fagylaltjai, illetve...

A végsőkig küzdött: Szomorú részletek a keresésről! – A MOUNT EVEREST lesz SUHAJDA SZILÁRD végső nyughelye..

Talán már nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna Suhajda Szilárd szívszorító drámájáról. A magyar hegymászót...

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...