6.4 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

Az amerikaiak kimentették Afganisztánból, hálából szexuálisan zaklatott egy 3 éves kislányt 18+

Dátum:

Megosztás:

Pár napig élvezhette csak az amerikai szabadságot egy afgán menedékkérő, aki azt hitte, az Egyesült Államokban belefér a kislányok molesztálása.

Egy szövetségi esküdtszék bűnösnek mondta ki szexuális zaklatás vádjában azt az afgán menedékkérőt, aki közvetlen azután, hogy az Egyesült Államok hadserege kimentette Afganisztánból az iszlamista tálibok hatalomátvételét követően, egy 3 éves kislányt molesztált amerikai földön. A férfi büntetését csak április végén fogja meghatározni az illetékes bíróság, de szakértők szerint jó eséllyel életfogytiglani börtönt kap majd – írja a Stars ans Stripes amerikai katonai szakportál.

Az amerikai Igazságügyi Minisztérium (Department of Justice – DOJ) hétfői közleménye szerint a 24 éves Mohammed Tariq és családja a Virginia államban található Quantico nevű katonai bázisán került ideiglenes elhelyezése 2021 augusztusában, pár nappal azt követően, hogy légihídon keresztül az Egyesült Államok kimenekítette a radikálisok kezére került Kabulból. A férfi itt követte el a gyomorforgató bűncselekményt a kiskorú áldozatával szemben, akit nem ismert, korábban sohasem találkoztak.

A szexuális zaklatást egy, a bázison szolgálatot tejesítő tengerészgyalogos jelentette, aki szemtanúja volt annak, ahogy a Tariq „megérintette a kiskorú lány mellkasát, nemi szervét és a fenekét.” Egy tolmácson keresztül a férfi később azzal védekezett, hogy „ez a viselkedés megengedett az ő kultúrájában”, ám„a bíróság egyszerűen figyelmen kívül hagyta az ítélethirdetésnél ezt az érvelést.”

Virginia állam keleti körzetének ügyésze, Jessica D. Aber dicsérte „az áldozat és családja rugalmasságát és bátorságát”, hogy hajlandóak voltak vallomást tenni a bűnelkövető ellen.

Az afganisztáni evakuálás kezdeti szakaszában egyébként több mint 73 ezer afgán érkezett az Egyesült Államokba – közölte tavaly novemberben a Fehér Ház, megjegyezve, hogy a következő egy évben további 22 ezer menedékkérőt fognak „áttelepíteni az Egyesült Államokba”. Az afgán bevándorlókat első lépésben mindig valamelyik amerikai katonai támaszponton szállásolják el, ahonnét aztán szétosztják őket kvóták szerint az ország államai és nagyvárosai között.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tragédia! Elhunyt Varga Tímea kutyája, gyertyát is gyújtott érte e temetőben..

Borzalmas ami történt! A temetőben teljesen összetörve fotózták le Vajna Tímeát Vajna Tímea teljesen összetört ugyanis férje Andy Vajna...

Ennyi volt az elektromos rollereknek? Párizsban már fontolgatják, hogy kitiltják őket a városból – Menjenek vagy maradjanak? Szavazz!

Az elektromos rollerek megosztó járművek: sokan imádják, de nem kicsi az a tábor sem, amelynek a tagjai rossz...

„Hazug g*ci vagy!” – óriási veszekedés kerekedett abból, hogy VV Reni hány férfival feküdt le..

Csupán két éjszakát töltöttek a luxus helyszínen a ValóVilág idei versenyzői, akik közül többen már az első éjszaka...

FAO: Nem drágult a globális élelmiszerkosár novemberben

A FAO élelmiszer-alapanyag árindexe csupán 0,3%-kal haladja meg a tavalyi értékét Róma, 2022. december 2. – Jórészt mozdulatlan maradt a...