8.5 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Az Amerikában élő üzletasszonynak jócskán megváltozott az arca! .. Neked tetszik?

Dátum:

Megosztás:

Vajna Tímea november 30-án ünnepelte a 41. születésnapját, és vitathatatlanul igencsak mozgalmas időszakot tudhat maga mögött. Könnyekből és nevetésből is jutott bőven, pár hónappal ezelőtt ugyanis elvesztette a számára legkedvesebb házi kedvencet, a Szimba névre hallgató macskáját. Timi egy hosszú Instagram-bejegyzésben árulta el, hogy a cica súlyos beteg volt, már a gyors orvosi segítség sem tudta megmenteni az életét.

Új külső, új élet?

A közösségi oldalakat elnézve, Timi nem kerített nagy feneket a 41. születésnapjának, vagy ha mégis, akkor nem tartotta annyira fontosnak, hogy erről az Instagramon is megemlékezzen. Az viszont biztos, hogy a külsejét megújította, méghozzá igencsak látványos módon. Az csak egy dolog, hogy kék kontaktlencsével dobta fel a megjelenését, hiszen ez egy ideiglenes változtatás. Ám a kommentelőknek az is feltűnt, hogy Timi ajkai jóval teltebbek lettek, így minden jel arra mutat, hogy meglepte magát egy ajakfeltöltéssel.

Neked hogy tetszik a változás?

https://www.instagram.com/p/C0TID-AuLY1/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=540&rd=https%3A%2F%2Fripost.hu&rp=%2Fhuha%2F2023%2F12%2Fvajna-timea-arca-foto%3Futm_campaign%3D2023-12-02%26utm_medium%3Demail%26utm_source%3Dripost_hirlevel%26utm_content%3Dposition_3#%7B%22ci%22%3A1%2C%22os%22%3A2994.5%2C%22ls%22%3A1633.699999988079%2C%22le%22%3A2051.600000023842%7D

Árulja a budai luxuslakását

Egyre inkább nem fér hozzá kétség, hogy Vajna Tímea Amerikában tervezi a jövőjét és a családalapítást, ugyanis októberben piacra dobta magyarországi luxusotthonát, amit 1,3 milliárd forintért árul. Timi fontosnak tartotta tisztázni, hogy ez nem az Andy Vajnával volt közös otthonuk, ezt már ő maga vásárolta 2020-ban Budán, ám nem szeretne hazaköltözni.

Forrás nyomán

HIRMAGAZIN ONLINE MÉDIA

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Elkezdődött Alekszej Navalnij temetése – nagy a tömeg, sok a rendőr – videó

Zengett az utca a temetésen: "Navalnij! Putyin gyilkos!" Az örök nyugalomra helyezett Alekszej Navalnij ellenzéki aktivista hívei szerint, az...

Újra gyengül a forint..

TikTok Hirmagazin.eu

Ma este egy megható dráma: A fegyvertelen katona – videó (18+)

A Hacksaw Ridge Desmond Doss szinte hihetetlen története, aki a második világháború egyik legvéresebb csatájában Okinawa szigetén...