21.7 C
Budapest
2023. szeptember. 25. hétfő

Az alvilág egyik legbrutálisabb maffiózójának maradványaira bukkantak a magyar határ mellett – videó.. (18+)

Dátum:

Megosztás:

Robert Nigut maradványait az elmúlt hetekben találták meg a magyar határtól nem messze, Alsóhatárnál, mostanra pedig azonosították: valóban a kegyetlen maffiózóra bukkantak rá.

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség júliusban bukkant rá a földbe ásott emberi maradványokra a galántai járásban lévő Alsóhatár közelében. Már akkoriban is azt rebesgették, hogy a 2013-ban eltűnt, hírhedt maffiózóról, Robert Nigutról lehet szó, azonban ez máig csupán pletyka maradt.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Most azonban a pletykát már laborítóriumi vizsgálatok is alátámasztották, a rendőrségi jelentések ugyanis a DNS minta alapján már biztosan tudja: valóban a világszerte keresett Robert Nigut maradványait találták meg, a férfivel pedig a gyanú szerint vélhetően a – szintén hírhedt – alsóhatári maffiaper vádlottjai, ifjabb Dora Ferenc, Alföldi László és Bugár György végeztek, utóbbi a Sátor Lajos-féle dunaszerdahelyi maffia egykori oszlopos tagja is volt. A Paraméter szerint a testhez nem maguktól találtak a zsaruk, őket valószínűleg az egyik gyanúsított, Alföldi László vezette nyomra.

Róbert Nigut,maffiózó,holttest
A kegyetlen maffiózót 25 évre ítélték utolsó balhéja miatt, de korábbi megrendelője őt is eltetette láb alól – Fotó: Slovenska Policia

Az üvegszemű, Lucianónak becézett alvilági figura a világ legkeresettebb bűnözői között is szerepelt, a kassai bűnöző még 2013-as eltűnése előtt is részt vett egy merényletben: bűntársával, Gabriel H.-val a gölnicbányai vállalkozóval, Marian K.-val próbáltak végezni egy másik bűnöző, Radovan Varga felkérésére.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Akkor Niguték egy lopott BMW-vel eredtek a vállalkozó nyomába, Nigut pedig menet közben, egy gépfegyverrel kezdett tüzelni Marián K. kocsijára.

A férfi azonban nem halt meg, mi több, sikerült elmenekülnie, míg Niguték karamboloztak.

Nigut ezután vált köddé, de előtte megpróbálta társát is megölni, méghozzá a rá jellemző, brutális módszerrel: lelocsolta benzinnel és megpróbálta felgyújtani. Gabriel életét csak az mentette meg, hogy Nigut öngyújtója elromlott, így másik eszköz keresgélése helyett inkább a menekülést választotta. Idő közben el is ítélték őket: Gabriel 15, míg Nigut 25 évet kapott.

Korábbi megrendelője, Radován Varga viszont ezután már Niguttól akart megszabadulni, ezért bérelte fel ifjabb Doráékat, hogy 30 ezer euró fejében tegyék el láb alól a tette után Magyarországon rejtőzködő Nigutot.

Róbert Nigut,maffiózó,holttest
Nigut ebből a kocsiból menekült el – Fotó: Slovenska Policia

A férfit így a három bérgyilkos hazánkban elfogta, majd Vízkeletre vitték egy Audi csomagtartójában, ahol aztán a hátsó ülésen több lövéssel végeztek vele.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

További egyszerű tények: A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint...

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki Ahogy a világ egyre inkább digitálissá válik, az online játékok iránti...