6.3 C
Budapest
2023. március. 28. kedd

Az állítható asztal előnyei igazán sokrétűek

Dátum:

Megosztás:

Az ülőmunka a legtöbb egészségügyi probléma indikátora.

A gerincbántalmak, az erőteljes hát- és ízületi fájdalmak már korán jelentkezhetnek a munkavállalók többségénél.

Ami pedig ebben a leginkább megdöbbentő, hogy életkortól függetlenül. Tehát akár még a legfiatalabbak is túlságosan hamar szembesülhetnek azzal, milyen következményekkel jár a rossz testtartás. A jó hír az, hogy erre a területre konkrétan gyógyírként szolgálhat egy állítható magasságú íróasztal.

Hogyan működik mindez?

Az állítható asztalláb közbenjárásával az íróasztal magassága egy az egyben testre szabható. Ezáltal az egyéni testtartáshoz idomíthatóak a paraméterek. Nem kell többé görnyedni, vagy éppen felfelé ácsingózni. Ráadásul, ami kétségtelenül bónusz, hogy ez a magasság akár nap, mint nap módosítható. Hogy ez miért is annyira kívánatos információ? Azért, mert a gerincnek kifejezetten jót tesz a gyakori helyzetváltoztatás.

Ezzel a típusú megoldással akár még az állva végzett munka is megvalósítható, ha valaki szívesen kipróbálná, milyen érzés a nap nagy részét állva tölteni. A pozitív egészségügyi változások akár pár hét után tapasztalhatóak, mégpedig tartós formában. A gerinc megkönnyebbülésével együtt a fájdalmak enyhülhetnek, sőt idővel teljesen meg is szűnhetnek. A változatosság pedig gyönyörködtet, azaz a munka is jobban megy, az idő is jobban telik, ha időnként helyzetet vált az ember.

Miért olyan jó hír ez a munkaadóknak?

Azért, mert a jó közérzet egy az egyben magával hozza a mentális képességek javulását. Ahogy a koncentráció nő, úgy javul a produktivitás, vagyis a munkahelyi teljesítmény is vadonatúj szintre, minőségre emelhető. Ennek pedig mindenki örülhet.

Erre képes önmagában az az egy változtatás, hogy a kényelmetlenséget, a fájdalmakat felváltja a komfortosság. Az állítható szerkezet mindennek tetejében könnyen, egyszerűen és gyorsan kezelhető, ezért akár még a gyakori váltogatás sem okozhat semmiféle problémát, kihívást, mindenki legnagyobb örömére és megelégedésére.

A fotó forrása: Andrey_Popov / Shutterstock.com

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Egy félidő alatt elintézte a magyar válogatott a bolgárokat! .. Szép volt fiúk!

Győzelemmel kezdte szereplését a magyar labdarúgó-válogatott a 2024-es Eb selejtezőiben. Az első félidőben szerzett három góllal 3-0-ra nyert...

Любовное письмо!

Моя дорогая любовь, Акерке! Я рад тебя видеть! Ты женщина моей мечты, ты Солнце, Луна, Звезды, Ты Хорошая, Красивая,...

A Deutsche Welle hivatkozva egy amerikai szakértő által mondottakra, ezt írja..

Amerika selejtes fegyvereket küld az ukránoknak, mert Washington el akarja kerülni az eszkalációt at oroszokkal.. Washington el akarja kerülni...

Kampánypénzek: eddig soha nem látott visszaélésekre bukkanhatott az Állami Számvevőszék

Annyira összetett finanszírozási gyakorlatot tárt fel a hatóság, hogy egy év alatt sem ért a végére a pártok...