11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeSzabadidőÁllatvilágAz állatvilág megbosszulja az emberiség természetet pusztító tevékenységét! .. Mutáns farkasok jelentek...

Az állatvilág megbosszulja az emberiség természetet pusztító tevékenységét! .. Mutáns farkasok jelentek meg Csernobilban, és ez még korántsem a vége!

A csernobili elzárt zónában élő farkasok körében egy szokatlan mutáció jelent meg és terjedt el – mutatta ki egy új tanulmány.

Tekintettel arra, hogy a farkasok akár több ezer kilométert is képesek gyalogolni, és igan ritka az, hogy magányosan kóborolnak, ha a mutáms farkasok falkában elindulnak Európa felé, és mindamarre járnak, szaporodnak más falkák egyedeivel, mire elérnek Európa belsejébe, tökéletesen ellenálló, magas prioritással rendelkező gyilkológépek lesznek, amelyek az emberre és más élőlényekre kritukus veszélyt fognak jelenteni!

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem