9 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Az államfő lemondását 15 napon belül kell elfogadnia az Országgyűlésnek – tovább folytatódik a cirkusz.. (szégyen!)

Dátum:

Megosztás:

Csöpp kis hazánknak végre volt két gyönyörű, csinos és okos közéleti személyisége, akiknek minden gondolata és tette méltán öregbíthette Magyarország hírnevét itthon és távol a Föld kerekén! Volt két olyan közéleti személyiségünk, akik színt vittek ebbe az oly szürke és sivár magyar társadalmi – és politikai életbe. Vajon kinek, vagy kiknek fájt ez?

Mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy boldogan olvashassuk a médiában a különböző agyament cikkeket arról, hogy ez a döntés miért volt jó, hogy ez profi kármentés volt, hogy ki és miért döntött így, vagy hogy miért kellet feláldozni két fiatal tehetséget, akikre nagyon nagy szüksége lett volna az országnak!

Mi megírtuk nem rég, hogy ez egy boszorkányüldözés, azonban hittünk abban, hogy senki sem fogja feláldozni ezt a két kiváló szakembert!

Az ellenzék, a Gyurcsány, meg a szürke sivárságból fene tudja kik, ezt talán eredménynek gondolják, .. a mi oldalunkról pedig talán azt hitték, hogy etetni kell a „sárkányt”? .. De kell-e etetni egy olyan sárkányt, aki az ég egy adta világon, amióta él, azon kívül, hogy aludt és evett, csak pusztított?

Nem szeretnék megbántani senkit sem, sőt, igazságtalan lenne azokkal a közéleti-, politikai személyiségekkel szemben, akik szintén hazafiak és szintén tettek és tesznek kis hazánkért, mert vannak jó eredményeik, azonban ez két igaz, magyar nő nagyon fog hiányozni nekünk, és mivel tetteikben nagyon magas a léc, kíváncsi vagyok, hogy kik és hogyan tesznek majd többet, és hogyan teszik azt szebben az ő helyeiken?!

A cirkusz folytatódik, leszenk okosabbnál okosabbak, akik megmagyarázzák a megmagyarázhatatlant, és sokáig el fog tartrani az a történet, mert mindenki addig simítgatja, amíg (legalábbis maga szerint) megfelelő (lenyelhető) állapotba nem kerül.

Legyen szép napotok úgy, hogy a csalódottság érzése költözött minden igaz magyar szívébe!

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Népszerű televíziós műsorvezető lesz a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Szegeden

A Fidesz szegedi szervezetének döntése alapján dr. Fülöp László kommunikációs szakember lesz az önkormányzati választáson a jobboldal polgármesterjelöltje...

Lilu látványos fürdőruhás fotója az új sláger, Görög Zita is reagált rá

Többen dobtak egy hátast Lilu nagyon látványos fürdőruhás fotójától, több híresség is megjelent a poszt alatt. Fotó: RTL Magyarszág/SajtóKlub Lilu...

A szennyezett Szajna veszélyezteti Rasovszky Kristóf olimpiai aranyesélyeit

A vízminőség továbbra is aggodalomra ad okot a párizsi olimpia szervezőinek. A folyónak fontos szerepet szánnak a július 26-án...