20.5 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Az alaptanterv részévé tennék az LMBTQ-propagandát a Soros-szervezetek (18+)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A mindenki által jól ismert Soros-szervezet, a Háttér Társaság 2010-ben egy „LMBT érzékenyítő, oktatás” című kiadványt jelentetett meg, amelynek létrejöttéhez az Európai Bizottság is hozzájárult

írja közösségi oldalán Rétvári Bence államtitkár.

Mindenki ezt olvassa most!

RÉTVÁRI BENCE A HÁTTÉR TÁRSASÁG EGY KORÁBBI KIADVÁNYÁRA HÍVTA FEL A FIGYELMET..

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a Facebook-oldalán közölte: az anyag részletesen foglalkozik azzal, hogy miként tennék az LMBTQ-propagandát a tanterv részévé. A politikus leírja, hogy a dokumentum szerint a földrajz órákon fontos lenne, hogy a diákok ismereteket szerezzenek, az LMBTQ-emberek geográfiai elhelyezkedéséről, mozgásáról.

Ugyanakkor az ének, a rajz és a művészettörténet tantárgyakat sem kerüli el az érzékenyítés, mivel hangsúlyossá tennék az erotika és a pornográfia képeken való megjelenését, valamint a női és a férfi test (akt)fotókon, festményeken való megjelenítését. Emellett médiaismeret és vizuális kultúra órákon megjelenne a meleg témájú műsorok és filmek elemzése, valamint a képi és szöveges tájékoztatás is.

Mindenki ezt olvassa most!

Háttér Társaság a kiadványban azt is kifejti, hogy jó módszernek tartja, hogy bizonyos LMBT tematikájú filmeket dolgozzanak fel a fiatalok, és egyből saját honlapjukra hívja fel a figyelmet, ahol bőséges a filmkínálat. Különösen érdekesnek tartják a meleg középiskolásokról készült filmeket

– közölte Rétvári Bence, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy a dokumentumban „találni ajánlást az iskolán kívüli, szabadidős programokra is, mely szerint a diákokkal meleg szervezeteket és kiállításokat kéne meglátogatni a pedagógusoknak”.

Mindenki ezt olvassa most!

Az államtitkár bejegyzésének a tanúsága szerint a kiadvány tételesen leírja, hogyan zajlik az LMBTQ-aktivisták megjelenése az iskolákban, amiről büszkeséggel számoltak be. Továbbá beszámoltak a Labrisz Leszbikus Egyesület iskolai, nem-formális nevelési programjáról is, amelynek lényege, hogy két meleg felnőtt vállalkozik arra, hogy beszélget a fiatalokkal a melegségről.

2010 előtt szabadon járhattak-kelhettek a szexuális aktivisták az iskolákban, amelyre az Európai Bizottság által támogatott kiadványban foglaltak a bizonyíték. Jogosak azok a vádak, hogy Brüsszel azért támadja most Magyarországot, mert nem vagyunk hajlandóak beengedni az LMBT aktivistákat az óvodákba és az iskolákba

– szögezte le a kormánypárti politikus, hozzátéve: azért van szükség a gyermekvédelmi népszavazásra, hogy ezek a tervek ne váljanak valósággá.

A Pride-on felvonuló politikusokra nem számíthatunk. A népszavazáson azonban meg tudjunk védeni a gyermekeinket!

– zárta gondolatait Rétvári Bence.

magyarnemzet

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Így dolgoznak rendőreink – videó

Így fogták el a veszélyes bűnözöt.. Videó itt! Hirmagazin.eu

A szeder finom, édes és egészséges

Emlékszem, amikor gyerekkoromban nagymamánál ettük a szedret és nem foglalkoztunk azzal, hogy aztán kékesfekete szájjal bújunk elő a...

Kis Magyarország, nagy klasszisokkal, .. mennyire bosszanthatja ez a világot: Kopasz Bálint ismét világbajnok! – Gratulálunk a kimagasló sportteljesítményhez!

Kopasz Bálint visszaszerezte a világbajnoki trónt kajak egyes ezer méteren. Olimpiai bajnok klasszisunk hatalmas csatában, minimális különbséggel győzte le...

Augusztus nyolcadika a cigány dal napja – holnap lesz

Az első magyar dal napját követően, 2008-ban jutott eszébe Rostás Mihály Mazsinak, hogy jó lenne megszervezni a cigány...
facebook