11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeFőhírekGazdaságAutósok figyelem! A Fogarasi Tesco parkolója fizetőssé válik!

Autósok figyelem! A Fogarasi Tesco parkolója fizetőssé válik!

Legkésőbb 2024.06.01.-től a Fogarasi Tesco parkolója fizetőssé válik, amelyet a Star Park Holding Zrt. fog üzemeltetni, 200 férőhelyet bérletesek számára fenntartunk a teljes parkolóból.

outlook dzxkmsc2
Tesco

Szeretnénk kedvezményes bérleteinket figyelmébe ajánlani, akciós áraink kizárólag a márciusban leadott igénylések esetén érvényesek!

.. Vagy menj máshova vásárolni, vagy állj meg máshol, vagy fizesd meg a díjakat!

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work