18.8 C
Budapest
2022. augusztus. 11. csütörtök

Ausztria: Holtan találták a doktornőt, aki halálos fenyegetéseket kapott oltásellenesektől..

Dátum:

Megosztás:

Hiába volt a rendőri védelem és az ügyészségi vizsgálat.

Lisa-Maria Kellermayr sokat szerepelt a médiában a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban és az interjúkban a védőoltás mellett érvelt. Ezzel kivívta az oltásellenesek és összeesküvés-hívők haragját, akiktől halálos fenyegetéseket is kapott. Holnapján arról számolt be, hogy hónapok óta megtorlással fenyegetik megnyilatkozásai miatt olyanok, akik ellenzik a járványügyi korlátozásokat és elutasítják a védőoltást. Ezért rendőrségi védelmet biztosítottak számára, de saját maga is 100 ezer eurót költött a biztonságára.

öngyilkosság,doktornő
Fotó: dr-kellermayr.at

Júniusban rendelője ideiglenes bezárását jelentette be, majd júliusban ezt véglegesítette, mondván, hogy senkinek sem kívánja azokat a munkakörülményeket, amelyek között az utóbbi hónapokban dolgoznia kellett. Úgy látszik, ő sem bírta tovább. Pénteken holtan találták a rendelőjében, a hatóságok közlése szerint öngyilkosságot követett el vöcklaburgi rendelőjében, még búcsúleveleket is hagyott maga után.

Az osztrák közvéleményt sokkoló halálhírre reagálva vezető politikusok nemzeti egységre szólítottak fel.

– hangoztatta Alexander Van der Bellen osztrák köztársasági elnök.

Az államfő felidézte, hogy az emberek védelmén és gyógyításán dolgozó orvost előbb az interneten, majd személyesen, a rendelőjében is megfenyegették. A fenyegetések miatt indult eljárásban azonban az osztrák ügyészség júniusban lezárta a vizsgálatot, mivel a gyanúsított német állampolgár volt, és ezért a német hatóságoknak adták át az ügyet.

ripost

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Nem jött össze a bravúr, a Qarabag megérdemelten verte a Fradit a BL-selejtezőben 3:1-re – fotók

A Ferencváros 3-1-es vereséget szenvedett az azeri bajnok Qarabag csapatától. Ezen a meccsen a védelmi hibák sorozata hozta...

83 ezer család számára hatalmas segítség a kamatstop

A kamatstop hatása pedig az emelkedő hozamkörnyezetben egyre jelentősebb A BUBOR mutató értéke ugyanis a magas infláció és az...

Az ukránok magukra vállalták a krími légibázis felrobbantását

Azonban az homályba borul, hogy ezt milyen katonai eszközökkel vitték véghez. Ahogy arról korábban beszámoltunk, kedden nagy robbanás történt egy...

Ezért nem érdemes üzemanyagot bespájzolni otthon

Az átlagos forgalomhoz képest az elmúlt nagyjából egy hétben jelentősen megnövekedett a benzinleszívó csövek forgalma. Ebben mintegy 200...
facebook