11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeHírekHáborúAtomcsapással fenyegeti a Nyugatot Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese

Atomcsapással fenyegeti a Nyugatot Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese vasárnap jelentette ki,  hogy amennyiben Moszkva elveszíti az ukrán területeit, úgy nukleáris fegyvert vet be az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Németország és Ukrajna ellen is – írja a Kyiv Independent.

A volt orosz elnök már többször is fenyegetőzött nukleáris fegyverek bevetésével. Kritikusai szerint az atomfegyverekről tett megszólalásai komolytalanok, és nem tükrözik Oroszország valódi terveit. 

Medvegyev legutóbbi bejegyzésében is megerősítette, hogy nukleáris háborút indíthat el, ha Oroszország vereséget szenved el az Ukrajna elleni háborúban.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem