21.7 C
Budapest
2022. július. 7. csütörtök

Átaludta a tulajdonosváltást az Index

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Miért nem sikerült kiderítenie a magát oknyomozónak tartó Indexnek, hogy Simcsika Lajos megvette az internetes oldalt. Erről írt az origo.hu. A cikk szerzője részletesen beszámol arról, hogy miként került a nagyvállalkozó tulajdonába a portál. Emlékeztet a szerző, hogy már tavaly nyáron írtak erről, de akkor ezt mindenki tagadta.

A magát függetlennek, jónak, őrkutyának nevező Index valahogy nem vette észre, hogy Simicska Lajos lett a gazdája  – ezt írta az origo.hu vasárnap.

Az internetes oldal emlékeztetett: már nyáron megírták, de ezt az Index mindvégig tagadta.

A szerző úgy fogalmazott: miután pénteken már az is kiderült, hogy az Index mögött álló cég vezérigazgatójának Simicska Lajos talán leghűségesebb és legkipróbáltabb emberét nevezték ki, a függetlenségére oly nagyon büszke Indexnél senki sem állt fel, senki sem hagyta ott a lapot, hanem vezércikkben kezdtek magyarázkodni.

Az Origo szerint azért sem akarja senki sem otthagyni az Indexet, mert ez számukra csak jogilag új helyzet. Lényegét tekintve nem az. Hiszen 2014 februárja óta ott volt Simicska Lajos a háttérben.

A cikk írója végül azt a következtetést vonja le mindebből, hogy a független, jó, oknyomozó Index saját magát elfelejtette oknyomozni.

forrás: M1 – Híradó

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Segítség! A barátnőm azt hiszi, ahányszor maszturbál, meghal egy kiscica (18+)

Beteges nézetekkel tömték tele a lány fejét, aki ezért szorong párjának érintésétől. Egy Daily Star-olvasó bizarr történettel és problémával fordult...

Botrány! Szeméthegy Tamásiban: Olaszországból érkezett a több ezer m3 szemét, aztán ittragadt..

Lassan apad az Olaszországból behozott szeméthegy Tamásiban, bőven van még mit elhordani – tapasztalta meg a Blikk munkatársa...

Kinek volt nagy üzlet? Kiderült, ki profitált a legtöbbet a Kulcsár Edina-Csuti-G.w.M-Melanie szerelmi konfliktusból

Az életben mindennek magvan az ára, az szerelemnek is. Hogy Kulcsár Edina és párja kapcsolata mibe kerül mind...

Újra elindult a nyomozás: kihallgatta a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, felszakadtak a régi sebek

Solymár – Kedden hallgatta ki újra a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, akiket megviselt a vallomástétel, ugyanis újra kellett...
facebook