7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeKülföldKiemelt külföldi hírekÁrvízben fuldoklik Oroszország

Árvízben fuldoklik Oroszország

Oroszország 22 régióban van „aktív fázisában” az árvíz – közölte vasárnap a rendkívüli helyzetek orosz minisztériumának sajtószolgálata.

A legsúlyosabb helyzet az Altaji területen alakult ki, ahol szombaton rendkívüli állapotot vezettek be. A régió négytucatnyi településén vasárnap délutánra 478 lakóház és 943 háztartási telek került az árvíz övezetébe. 165 embert, köztük 30 gyermeket kellett ideiglenes szálláson elhelyezni.

Az illetékes minisztérium szerint a mentéshez eddig országosan mintegy 2500 embert és több mint 1100 műszaki eszközt mozgósítottak.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem