-1.1 C
Budapest
2023. február. 8. szerda

Árulkodó jelek! Figyelj jól és kiderül, mit tudhat a pasi az ágyban!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bár­me­lyik pa­si­ról meg­ál­la­pít­ha­tod, akár első rá­né­zésre is, mennyire lehet őr­jítő sze­rető az ágy­ban. De ne a nad­rág­ját fi­gyeld! Más­hol ke­resd az árul­kodó je­le­ket!

2015-10-05_161323

Először lehet, csak óvatosan kutatod a jeleket a kiszemelt pasin. Azonban gyorsan rutinossá válhatsz, és szinte rögtön kiszúrod azokat az ismertetőjegyeket, melyek azt mutatják, hogy a férfi szexakrobata vagy sem.

2015-10-05_153826

(Fotó:Pinterest)

Előbb nézd meg a kezét, csak aztán vidd az ágyadba

A szem a lélek tükre, a kéz viszont a pénisz hosszáé. Ez a leggyorsabb módja, hogy megállapítsd mekkora szerszámmal látta el a pasit a sors.

2015-10-05_154244

 

 

(Fotó:Pinterest)

Mindegy, mit is mond magáról, az ujjai nem tudnak hazudni. Csak nézd meg a hüvelyk és a mutatóujj közti távolságot. Ez pontosan egyezik  tulajdonosának merev állapotú méreteivel. Ha nem tetszik az arány, még eldöntheted, hogy végződjön az aktuális randid.

Nézz máshogy a nadrágra

Pontosabban ne is csak a nadrágra, hanem az összhatásra figyelj! Már az öltözködésből sok minden kiderül. Az a pasi, aki ad magára, bizonyára igényes az ágyban is. Egy ilyen férfi nem hagyja, hogy unatkozz a paplan alatt. Ha azonban az apróságok nem passzolnak az összképbe,

2015-10-05_154534

(Fotó:Pinterest)

és a tökéletes nadrág alatt fehér zokni lapul vagy a fess öltönyhöz egy cseppet sem illik a nyakkendő, talán a szexben sem a harmónia fontos a számára.

Nagyon gáz, ha le nem veszi a szemét a melleidről?

Az első találkozás minden esetben meghatározó. A randi végkimenetele nagyban függ a testbeszédtől. Hiába dögös a pasi, ha nem hozzád, hanem a melleidhez beszél.

2015-10-05_160254

(Fotó:Pinterest)

Akkor is tegyél le róla, ha a beszélgetés folyamán nem enged szóhoz jutni. Másról se hallasz, csak az érdemeiről. Hidd el, egy ilyen pasi az ágyban is önző. Nem sok örömöd nem lenne abból, ha bebújna melléd az ágyba.

Imádja a legjobb barátját

A férfiak többsége szereti a kutyákat. De azért van aki kifejezetten csajozás miatt tart kutyát.

2015-10-05_160448

(Fotó:Pinterest)

Ezt azonban rögtön ki tudod szúrni. Aki ténylegesen egy kutyával osztja meg a hétköznapjait és a szívét is az ideális partnered lehet az ágyban is. Egy ilyen pasi mellett soha nem maradsz kielégítetlen.

A parkett ördöge az ágyban is jól mozog

Sokan hisznek abban, hogy aki jól mozog a táncparketten, az jól teljesít az ágyban is. Hiszen mindkét torna alapja a jó ritmusérzék.

2015-10-05_160632

(Fotó:Pinterest)

A tánc pedig végtelenül erotikus tud lenni, ha valaki érti a dolgát. Ne légy rest és hívd el táncolni. Egy lehengerlő mozdulatsor mindent elárul a gazdájáról.

Fontos, hogy érzed-e a férfi illatát!

A szex nem az előjátékkal kezdődik. Bármilyen hihetetlen, de már az első csók előtt is történik változás a testedben. Az agyad már vette a partnered üzeneteit, méghozzá az illatokon keresztül.

2015-10-05_160908

(Fotó:Pinterest)

Azonban jó tudni, hogy ezek a mámorító illatok elfedik a pasi igazi illatát. Ha nem illetek össze, nincs az a drága pacsuli, ami vonzóvá tudná tenni őt a számodra.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Mindkét lábát amputálni kellett az olimpiai bajnoknak

Mindkét lábát amputálni kellett a korábbi orosz műkorcsolyázó Roman Kosztomarovnak, aki 2006-ban jégtáncban téli olimpiai aranyérmet szerzett. A többszörös...

Nagyon rossz irány: az ukránok orosz területek célbavételét emlegetik, az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak

A Mandiner is megírta: az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak. „Az orosz félnek nem áll szándékában eltűrni az amerikai nagykövetség...

Az EP-jelentéstevője szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt

Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti politikus szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt. Szerinte a magyar...

Megtalálták az elveszett várost az óceán mélyén – videó

A Közép-atlanti gerinctől nyugatra, az óceán mélyén tornyok csipkézett tája emelkedik ki a homályból. Krémszínű falaik és oszlopaik kísérteties...