28.3 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Árnyékemberek: hátborzongató valóság a sötétségen túl – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Volt már veled úgy, hogy árnyékot láttál a szemed sarkából, de amikor odanéztél, nem volt ott senki? Eláruljuk, hogy valójában nem képzelődtél! Egy árnyékember járt a közeledben…

Árnyékember, árnyalak, árnylény, árnyfolt, és ki tudja még hányféle néven ismerik a hátborzongató, áttetsző emberi alakot, amely a frászt hozza bárkire, aki találkozik vele a legváratlanabb helyeken. Az utcán, de akár otthon a fürdőszobában is felbukkanhatnak bárki közelében… Paranormális kutatók szerint egyfajta negatív töltetű energiából álló entitásokról van szó, amelyek csak körvonalukban tűnnek emberinek.

Azért nem nevezzük szellemeknek őket, mert a szemtanúk le tudják írni a szellek ruházatát, arcvonásait és egyéb részleteket, ellenben az árnyékembereknek csak a sziluettjük tűnik emberinek. Testük áttetsző sötétségből áll, néhány esetben izzó vörös szemekről is beszámoltak.

Árnyékemberek: hátborzongató valóság a sötétségen túl - VIDEÓ

Az öt hátborzongató árnyékemberes videót ide kattintva nézheted meg!

Számos bizarr videó került már fel eddig is az internetre a megmagyarázhatatlan árnyalakokról. Némelyik valóban negatív, sőt egyenesen erőszakosnak tűnik, de a legtöbb egyszerűen csak ijesztő… Sok esetben az emberek észre sem veszik a jelenlétüket, csak később, egy videofelvétel visszanézésekor szembesülnek azzal, hogy “valaki” volt a közelükben, akit akkor és ott nem észleltek.

De vajon mik lehetnek ezek a lények?

Egyes elméletek szerint ezek a bizarr árnyak olyan emberek asztrális kivetülései lehetnek, akik képesek mély transzban elhagyni saját testüket. Akik átéltek már ilyen testelhagyást, és meglátogatták ismerőseiket, azoknak hasonló tapasztalatokról számoltak be a szemtanúk.

Más teóriák szerint viszont lehetséges az is, hogy a párhuzamos világok összemosódásakor jönnek létre a másik világ lényeinek kivetülései a miénkben.

Árnyékemberek: hátborzongató valóság a sötétségen túl - VIDEÓ

További árnyékemberes videókat ide kattintva nézhetsz meg!

De akár dimenzióváltó képességgel felruházott emberek is lehetnek, akik kedvük szerint lépnek át egy szomszédos dimenzióba, miáltal a mi világunkban csak egy foltszerű alak észlelhető belőlük…

A vallásosabbak olyan túlvilági lénynek tartják őket, amelyek az élők félelmeivel táplálkoznak. Minél jobban retteg tőlük egy szemtanú, annál erősebb a körvonaluk. Ilyen esetekben kerülhet sor bántalmazásra is…

Az UFO-hívők viszont szeretnék hinni, hogy emberszerű földönkívüliek járnak köztünk, és az éteri sötét alak egyfajta álcázóberendezésnek köszönhető…

Árnyékemberek: hátborzongató valóság a sötétségen túl - VIDEÓ

Az árnyékemberekről készült egyik megdöbbentő dokumentumfilmet ide kattintva nézheted meg!

A több ezer beszámoló és videó elég meggyőző lehet arra nézve, hogy a jelenség létezik, és nem csak a sötétben rettegő emberek képzelgései. Bár ennek ellenére sokan mégiscsak egy béna városi legendának tartják.

Forrás: Ripost

 

 

 

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ezt látnod kell: 3 fiatal tehetség magával ragadó alkotást hozott létre Budapest szívében

A belváros szívében sétálva, a nyüzsgő Király utcában általában bulizó fiatalokat, lelkes turistákat látunk. Most viszont három tehetséges...

A Fradiban majdnem mindenki egészséges – Így verték tönkre korábbi El-ellenfelüket – youtube videó

Kufstein – A Ferencváros 3-0-ra nyert az idén is bajnok, a BL-selejtezőben induló bolgár bajnok Ludogorec ellen. A...

Szó sincs orosz-ukrán békéről: Putyin nukleáris fegyvereket telepít Fehéroroszországba

Vlagyimir Putyin közölte, hogy Oroszország nukleáris fegyvereket, egészen pontosan az Iskander-M rakétarendszereket fog szállítani szövetségesének, Fehéroroszországnak az ukrán...

A férfi pólóválogatott Grúzia legyőzése után csoportelsőként folytatja a világbajnokságot

A magyar férfi válogatott hozta a kötelezőt, és ha nehezen is indult be Grúzia (Georgia) ellen, végül biztosan,...