7 C
Budapest
2023. február. 2. csütörtök

Április 10-én lesz a Magyar Zarándokút nyitórendezvénye

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 03 12 101522

A napokban tartotta tisztújító ülését Magyarország egyik legnagyobb önkormányzati társulása, a Magyar Zarándokút Önkormányzati Társulás. A 2010-ben, huszonnégy önkormányzat összefogásával megalakult társulásnak jelenleg negyvenhat település a tagja, Esztergomtól egészen Máriagyűdig és további tíz település jelezte csatlakozási szándékát. Az ülésen döntöttek a Zarándokutalvány kibocsátásáról, melynek célja a gyalogos zarándoklat népszerűsítése.
Idén is elindul a Boldogasszony és a Fekete Madonna zarándokvonat

Az ülésen többek között személyi kérdéseket illető döntések születtek, majd elhatározták a Zarándokutalvány kibocsátását, amely a világon mindezidáig egyedülálló kezdeményezés, és fő célja a gyalogos zarándoklat népszerűsítése.A zarándokok az utalványt elsősorban önkormányzatok által működtetett zarándokszállásokon használhatják fel, ezáltal még kedvezőbb áron vehetik igénybe az egyébként is olcsó, egyszerű zarándokszállásokat.A nyitó zarándoklat idén április 10-én indul Esztergomból, amelyen zászlós zarándok Varga Miklós énekes lesz.

Forrás: turizmusonline; Kép: Google;

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Döntött a kormány, módosította az adósságrendezés szabályait

Több, a családi csődvédelem szempontjából meghatározó törvényt is felülírt a kormány legfrissebb határozatával, amelyben átírták az adósságrendezés szabályait.   Rendeletben...

HRW: Ukrajna a nemzetközi jog által tiltott aknákat vetett be Izjumnál – írja az euronews.com

Nemzetközi jog által tiltott aknákat használ Ukrajna - állítja a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi jogvédő szervezet. A tiltott...

Hatvan házkutatás – Újabb orvosok és cégvezetők kerültek rendőrkézre

A gyógyászati segédeszközös csalási ügyben 250 rendőr csapott le 6 orvosra, 8 cégvezetőre és 3 alkalmazottra. Újabb 17 embert...

Időjárás! .. Holnap jön a havazás, és aztán olyan lehűlés, amely nem engedi elolvadni a havat – videó

Nagy esély van arra, hogy hosszú, kemény tél áll előttünk.. Napos idő várható február 2-án, a hagyomány szerint pedig...