16 C
Budapest
2022. május. 26. csütörtök

Apja vette el a 18 éves lánya szüzességét. most pedig vérfertőző házasságra készülnek.. (18+)

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Vérfertőző házasságra készül apjával egy 18 éves lány, akit ez egy cseppet sem zavar.

Egy neve elhallgatását kérő 18 éves lány nemsokára hozzámegy a biológiai apjához, melyről egy interjúban beszélt a The Cut Magazinnak – írja a Yahoo.com. A fiatal nő elmesélte, hogy édesapjával 12 éve nem találkozott, azonban két éve egyszer csak ismét feltűnt a semmiből és újra felvette vele és édesanyjával a kapcsolatot.

Az apa és lánya ezután online chatelni kezdtek egymással és kiderült, hogy nagyon sok közös van bennük. „Ugyanazok a kedvenc sorozataink és imádunk rajzolni” – mondta a lány, hozzátéve, hogy amikor először töltött egy hetet apjánál személyesen, rájöttek, hogy nagyon vonzódnak egymáshoz.

Rájöttünk, hogy nagyon erős közöttünk a vonzalom ezért miután megvitattuk, hogy baj lenne -e, ha csókolóznának, csókolóztunk, majd le is feküdtünk egymással

– mesélte a magazinnak a lány, kiegészítve azzal, hogy az apja vette el a szüzességét.

A lány édesanyja egyébként nem tud a vérfertőző kapcsolatról, a férfi szülei, és a lány nagyszülei viszont igen, és ők el is mennek az esküvőre. Az internet népe viszont teljesen megbotránkozott a történetükön, ugyanakkor volt, aki csak a sajnálatát fejezte ki, mert szerinte mindkét fél súlyosan beteg és segítségre lenne szükségük.

Aki ezt vallja egyébként nem is jár távol az igazságtól, mert a jelenségre már orvosi terminus is van, Genetic Sexual Attraction (genetikai alapú szexuális vonzalom), ami egy olyan abnormalitás, ami akkor következhet be, amikor a vér szerinti szülő nem neveli fel a gyerekét, akivel csak jóval később, évek múlva találkozik, és így más jellegűvé válik a kapcsolatuk.

Yahoo / Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Pórul járt utasok: Rómában rekedt kedden éjjel a Wizz Air 180 utasa, sokan az éjszakát is a repülőtéren töltötték – Itt a légitársaság válasza

Róma – A római repülőtérenhagyta mintegy 180 utasát a Wizz Air légitársaság. A gépnek kedden 22.20-kor kellett volna...

Brit külügyminiszter: Az orosz agressziót nem lehet megbékíteni, erővel kell rá válaszolni! – Liz Truss-t a NATO-határozat sem érdekli, Anglia nehézfegyvereket fog szállítani Ukrajnának!.....

„Most már nem vehetjük le a lábunkat a gázpedálról” – írta sajtóközleményében Liz Truss. „Az orosz agressziót nem lehet megbékíteni....

Márki-Zay átvert mindenkit, lenyúlhatta a milliós kampánypénzeket

Kész Zoltán azt írja, ha az elszámolás nem történik meg még ebben a hónapban, akkor lemond a Mindenki...

Három rakétát is fellőtt szerdán Észak-Korea

Phenjan olyan technológiát fejleszt, amely lehetővé tenné a rakéták manőverezését a felbocsátás után. Észak-Korea szerdán felbocsátott három rakétát, köztük...