25.1 C
Budapest
2023. szeptember. 29. péntek

Apja bérelt luxusautójával száguldozott egy 17 éves fiatal Budapesten – videó

Dátum:

Megosztás:

A rendőrök előállítottak egy tizenhét éves fiút, aki előírt engedély nélkül száguldott egy külföldi rendszámú, az édesapja által bérelt luxusautóval. Az intézkedő rendőrök elvették az autó rendszámát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága szeptember 16-án éjszaka közlekedési ellenőrzést tartott a kerület legforgalmasabb útszakaszain. A kezdeményezés célja a közúti közlekedés biztonságának javítása volt.

Gyorshajtás miatt tizenhat gépkocsivezetővel szemben indult eljárás. Két sofőrt elfogtak, egyiküket ittas vezetés miatt, a másik ellen tartózkodási hely megállapítása miatt volt érvényben elfogatóparancs, valamint utóbbi eltiltás hatálya alatt vezetett.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Egy személyt előállítottak légalkohol-mintavételre, egy másik pedig közigazgatási bírságot kapott ittas járművezetésért.

A rendőrség honlapján közzétettek egy videófelvételt, melyen az látható, hogy egy luxusautó hatalmas zajt okozva halad a Váci úton.

A KOCSIT VEZETŐ TIZENHÉT ÉVES FIÚT FELJELENTETTÉK, ÉS A RENDŐRÖK ELVETTÉK AZ AUTÓ RENDSZÁMÁT, MIVEL A KÜLFÖLDI RENDSZÁMÚ, ÉDESAPJA ÁLTAL BÉRELT LUXUSAUTÓT ELŐÍRT ENGEDÉLY NÉLKÜL VEZETTE.

A rendőrség közleményéből kiderült az is, hogy helyszíni bírságot kapott két sofőr, mert vezetés közben a kezükben tartották mobiltelefonjukat, egy vezetőt pedig azért büntettek meg, mert nem indexelt sávváltáskor, valakit pedig azért, mert a kocsijának lejárt a műszakija.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiemelten kezeli a közlekedésre veszélyes jogsértéseket, ezért a továbbiakban is várhatók hasonló ellenőrzések.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

How to see the Harvest Moon, the final supermoon of 2023, rise this weekend

The famous Harvest Moon — the final supermoon of 2023 — will be the first full moon of...

Erősemberek: Kontás Csaba élete első világbajnokságán bizonyított

A 14. helyet szerezte meg élete első világbajnokságán az U105 kilogrammban versenyző komáromi erősember, Kontás Csaba. A sportoló...

Szeptember 29. – A Szív világnapja

Tegyen azért, hogy megóvja szíve egészségét! A szívünknek is szüksége van a törődésre és a szeretetre. Ezért ugyanúgy ahogy...

Hizlalnak-e a sós nassolnivalók?

A legtöbb esetben értékes alapanyagokból készülnek a legkedveltebb nasik Budapest, 2023. szeptember 29.  – A sós nassolnivalókat előszeretettel fogyasztják...