23.3 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

“Annyira nem képes, hogy tologassa a lányát” – Keményen bírálták Berki Mazsit – videó

Dátum:

Megosztás:

Berki Krisztián egyik Instagram-posztja komoly indulatokat váltott ki követőiből. A Berki házaspár első közös gyermekük megszületése óta sok nehézséggel nézett szembe,  és úgy néz ki: ismét kivívták a nép haragját.

Nemrég kiderült, hogy Berki Krisztián és Berki Mazsi házassága válságban van. Már egy ideje feltűnt a rajongóknak, hogy Mazsi oldaláról hiányoznak a Krisztiánnal közös posztok, így sejthető volt, hogy valami nincs rendben. Közben a dolgok helyreálltak, de nem megnyugtatóan..

Most viszont Berki Krisztián Instagram-oldalára kikerült egy poszt, melyben végre felbukkan Mazsi is. A kommentelőket azonban durván kiakasztotta, amit láttak:

“Többen nem értették, hogy lehet az, hogy a babakocsi ringatózik akkor is, amikor Mazsi nincs mellette…..” – írta az ártatlannak szánt poszt alá Krisztián.

A hozzászólók ismét nem kímélték a Berki házaspárt:

“Fontos! Ne is kelljen anyukának semmit csinálni. Hány napig lesz szent a béke? Hiteltelen emberek vagytok” – írta valaki a videó alá.

“Jaj ezt a sok k*rva tökéletes anyukát inkább játsszátok a mártírt, hogy “még a levesem sem tudom nyugodtan megenni a gyerek mellett”… ti önfeláldozó szentek…”

“Lusta anya babakocsija annyira nem képes H tologassa a lányát”

life

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Gyönyörű nő lett Geronazzo Mária! .. Szerinted is?

Maria Geronazzot azóta jegyzi a celebvilág, amióta plasztikáztatta arcát. Ennek nagy részét felduzzasztott ajkai foglalják el. Ha nem is...

Kapaszkodjatok meg! Jakab követői szerint a Jobbik frakciójának tagjai megélhetési politikusokká váltak (Jakab még a frakció tagja)

A Nép Pártján szerint a Jobbik vezetősége és frakciója megélhetési politikusokból áll. A dolog szépséghibája: jelenleg Jakab Péter...

További elsőajtós felszállós buszok jönnek, szombaton a 7-es..

Bliccelés kizárva, most már egyre több lesz azoknak a buszoknak a száma a fővárosban, ahol az első ajtón...

Hat hengerrel is halhatatlan – Mercedes-Benz 250 (1971) veteránteszt – képek

Elnyűhetetlen technika egyszerű, de harmonikus csomagolásban, igényes futóművel és minőségi kidolgozással: az „állólámpás Merci" mércének számított új korában,...
facebook