26.7 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

Annyira megalázta Vitray, hogy zokosgásban tört ki Friderikusz

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Csak­nem negy­ven éve is­meri egy­mást a két tévés, sé­rel­meik kez­dete így na­gyon régre ve­zet­hető vissza. Vit­ray Tamás egy­szer annyira meg­alázta Fri­de­ri­kuszt, hogy a mű­sor­ve­zető hosszú per­ce­kig csak zo­kogni tu­dott.

Annyira megalázta Vitray, hogy zokosgásban tört ki Friderikusz

Friderikusz Sándor először 2008-ban mesélt az őt ért sérelmekről, és a törésről, amit Vitray Tamás, egykori mestere okozott. Nagyjából 30 éve Sándor gyakornokként dolgozott a legendás tévés kezei alatt, aki egy rosszul sikerült anyaga miatt teljesen kikelt magából, és az egész szerkesztőség előtt osztotta ki a kezdő riportert. Friderikusz úgy emlékszik vissza a történtekre, hogy 10 percig megállás nélkül csak zokogni tudott a MTV székháza előtt. Fridi csak pár nap múlva kérdezte meg Vitraytól, hogy miért volt szükség a nyilvános megalázásra, amire meglepő választ kapott.

Mert így biztosan megtanulod.

– mondta akkor Vitray a teljesen összetört kollégájának, írja a Best magazin.

Következő vitájuk akkor tört ki, amikor Sándor már elismert műsorvezető volt. Friderikusz azt gondolta, hogy azért nem került be az MTV 50 éves születésnapi sorozatába, mert Vitray megorrolt rá. A csatorna vezető arca azzal az indokkal állt elő, hogy szelektáltak, ki szerepelhet az összeállításban, és ők a belsős munkatársak mellett döntöttek. Ezeket a történeteket Friderikusz könyvében le is írta, ami Vitraynál teljesen kiverte a biztosítékot, hisz családját is belekeverte a vitába az egykori gyakornoka. Sándor azt állítja, hogy Vitray a feleségével együtt be akart kéredzkedni akkori műsorába, a Friderikusz Most-ba.

Hát nem hívtam meg őket. És nemcsak azért, mert tényleg más volt a profilja, hanem, mert életemben nem csináltam propagandaműsort senkinek.

– írja könyvében a sértett műsorvezető.

A könyv elolvasása után Vitray egy internetes portálnak adott interjújában próbálta tisztába tenni a vádakat.

Eztán csak rosszban leszünk, mert a könyvében olyan mocskos hazugságok vannak, amelyeket nehéz lenne megbocsátani.

Az évekig tartó vitatkozás után a Best magazinnak meglepő módon elismerősen beszélt Vitray egykori tanítványáról, bevallotta, hogy szakmailag ő a legjobb tévés az országban, és a munkában majdnem mindig egy húron pendülnek.

Azonban megint összekaptak, amikor Vitray a kereskedelmi tévék műsorairól beszélt a Borsban. Megjegyezte, hogy ő nem hajlandó együtt aludni celebekkel, vagyis arra utalt, hogy sosem fog szerepelni Friderikusz műsorában.

Friderikusszal nem vagyunk haragban, de ki ő? Nem ismerem.

– mondta akkor a lapnak, de a Best megkeresésére már finomabban fogalmazott a 82 éves műsorvezető.

Az a feltételezés, hogy én ezt a mondatot komolyan mondtam volna, természetesen téves.

Friderikusz sem hagyhatta szó nélkül a történteket, de csakis méltatta Vitray Tamást. A műsorvezető azt mondta, hogy egykori mestere a hazai televíziózás legkiemelkedőbb alakja, és örül neki, hogy tőle tanulhatta a szakma alapjait.

Annyira megalázta Vitray, hogy zokosgásban tört ki Friderikusz 1

(Fotó: TV2)

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Nem jött össze a bravúr, a Qarabag megérdemelten verte a Fradit a BL-selejtezőben 3:1-re – fotók

A Ferencváros 3-1-es vereséget szenvedett az azeri bajnok Qarabag csapatától. Ezen a meccsen a védelmi hibák sorozata hozta...

83 ezer család számára hatalmas segítség a kamatstop

A kamatstop hatása pedig az emelkedő hozamkörnyezetben egyre jelentősebb A BUBOR mutató értéke ugyanis a magas infláció és az...

Az ukránok magukra vállalták a krími légibázis felrobbantását

Azonban az homályba borul, hogy ezt milyen katonai eszközökkel vitték véghez. Ahogy arról korábban beszámoltunk, kedden nagy robbanás történt egy...

Ezért nem érdemes üzemanyagot bespájzolni otthon

Az átlagos forgalomhoz képest az elmúlt nagyjából egy hétben jelentősen megnövekedett a benzinleszívó csövek forgalma. Ebben mintegy 200...
facebook