25.1 C
Budapest
2023. szeptember. 28. csütörtök

„Annyi terve volt, annyira szeretett élni” – csodaszép, 17 éves diáklány halt szörnyet az esztelen várdombi száguldozásban..

Dátum:

Megosztás:

Réka és a barátnője vétlenek voltak, a fiatal lány mégis életével fizetett a sofőr felelőtlenségéért.

Sokkoló tragédia rázta meg a napokban Tolna megyét, amikor egy fiatalokkal teli kocsi lesodródott az útról az 56-os főúton Várdomb és Szekszárd között, majd becsapódott az út melletti szegélyezésbe.

Az autó szinte felismerhetetlenségig összeroncsolódott, a bent utazók közül pedig egy fiatal könnyebben, három súlyosan megsérült, egy 17 éves diáklány pedig életét vesztette

A kocsi valósággal összeroncsolódott, a szemtanúk azt hitték, hogy a bent ülők közül mindenki életét vesztette:

MI AZT HITTÜK, HOGY MINDENKI, AKI A KOCSIBAN ÜLT, HALOTT, OLYAN BRUTÁLIS VOLT A HELYSZÍN. SOSEM FELEJTJÜK EL AZT A LÁTVÁNYT– mesélte egy arra járó szemtanú.

A SEBESSÉG MEGSZÁLLOTTJA VOLT A SOFŐR

Úgy tudjuk, a kocsit vezető férfit, M. Szilárd aznap már több helyen is rodeózott a kocsijával:

– Úgy kellett arrébb ugrani, úgy száguldozott azzal a kocsival, mondtam is magamban, hogy ebből egyszer baj lesz. De rémálmomban sem gondoltam, hogy ilyen hamar és ilyen tragédia – ingatta a fejét egy asszony, aki aznap véletlenül belefutott a kocsijával eszetlenül rodeózó fiatalba.

Elmondták, hogy a férfi élt-halt a sebességért, rajongott a kocsikért, és imádta a száguldozást is, és sokszor az sem zavarta, ha felesleges kockázatot vállal.

– Azt hallottuk, hogy most azért száguldozott, hogy felvágjon vele a lányok előtt. Ez a száguldozás és a vagánykodás egy életet elvett, és több család életét összetörte – mondta dühösen.

 

 

ESZTELEN FELVÁGÁS VEZETETT A TRAGÉDIÁHOZ

A 17 éves áldozat, Réka egy szekszárdi gimnázium 11. osztályos tanulója volt, a diáklány és két barátnője éppen az iskola utána első napok szabadságát élvezte, sétálgattak, és örültek a nyári melegnek:

AMENNYIRE MI TUDJUK, ŐK NEM IS A KOCSIBAN ÜLTEK EREDETILEG, HANEM STOPPOLTAK, AKKOR VETTE FEL ŐKET AZ A SOFŐR– mesélte a Borsnak egy ismerős.

 

 

Hozzátette, a lányok nem voltak felelőtlenek, ismerhették a férfit, de nem tudták, hogy száguldozni fog:

– Rékáék sosem vagánykodtak vagy felelőtlenkedtek, ez biztos. Soha nem száguldoztak volna, vagy vállaltak eszement kockázatot.

RÉKA CSODÁLATOS LÁNY VOLT, EGYSZERŰEN MÉG MINDIG NEM TÉRTEM MAGAMHOZ, KÉPTELEN VAGYOK ELHINNI AZT, HOGY NINCS TÖBBÉ, ANNYI TERVE VOLT, ANNYIRA SZERETETT ÉLNI!

– mondta könnyes szemmel az ismerős.

– Most azért imádkozunk, hogy a kocsiban ülők felépüljenek, mert ők is súlyosan megsérültek – mondták.

 

 

ÖSSZEOMLOTTAK A BARÁTOK

Réka ismerősei és barátai összeomlottak a tragédia után, a három lány ugyanis ugyan abban a gimnáziumban tanult. Középiskolájukban megemlékezést is tartottak a mindenki által szeretett 11. osztályos lány emlékére, az intézmény igazgatónője a Teolnak elmondta: bár már nem volt tanítás, a diákok egymás után érkeztek az iskolába, és délelőtt a teljes tantestület és 15 tanuló közösen tartott megemlékezést, többen közülük az igazgatónő vállára borulva zokogtak. A testület és a barátok is aggódnak a két másik diáklányért:

KÓRHÁZBAN FEKSZENEK, SÚLYOS SÉRÜLÉSSEL. NAGYON AGGÓDUNK ÉRTÜK, DE ERŐS LÁNYOK, HARCOLNI FOGNAK

– reménykedtek.

borsonline

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ukrajna állig felfegyverkezik – több ezer kilométer lőtávolságú rakétákhoz juthat

Az ukrán hadsereg eddigi legmasszívabb csapásait a krími célpontok és az orosz Fekete-tengeri flotta ellen mérte. A sugár...

Győr Rally Metabond szemmel

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről Szerző: Metabond 2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került...

Kate Hudson, Matthew McConaughey – Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt – videó

How to Lose a Guy in 10 Days - amerikai-német romantikus vígjáték Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője,...

„Hajrá, Gelencsér Ferenc!” – Orbán Viktor a TikTokon is bíztatta a Momentum elnökét (VIDEÓ)

Mint ismert, a Momentum-elnök mikrofonja bekapcsolva maradt a legutóbbi parlamenti felszólalása után. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla,...