7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeÉletmódÉletmód hírekAnnyi szemetet szállítottak el a Szigetről naponta, mint egy kerületből egy hét...

Annyi szemetet szállítottak el a Szigetről naponta, mint egy kerületből egy hét alatt összesen

A hétfőn befejeződött, a Hajógyári-szigeten megrendezett fesztivál területéről több mint 11 tonna üveget és 125 tonna kommunális hulladékot szállítottak el a naponta ürített 750 konténerből

– közölte a BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. pénteken.

Hozzátették, ez megegyezik egy kisebb budapesti kerületben egy hét alatt begyűjtött kommunális hulladék mennyiségével.

Mondhatjuk, hogy a fesztivál alatt egy új kerülettel bővültek a társaság feladatai

– fogalmaztak.

Kiemelték, hogy a Budapesti Közműveken belül önállóan működő FKF Hulladékgazdálkodási és Köztisztasági Divíziók munkatársai számára ezzel még nem ért véget a munka a szigeten: a színpadok és egyéb helyszínek bontásával párhuzamosan a hét végéig folyamatosan gyűjtik és szállítják el a szertehagyott, illetve a bontás során képződő további hulladékot.

… Pedig a Sziget belépőjegyei sem voltak olcsóak, egy napra 32 ezer Ft, a teljes időszakra egy általános bérlet 110 ezer Ft, és egy VIP-bérlet 198 ezer Ft.

Summa-summárum, azaz magyarul, összegezve, egybevetve, a fiataloknak van még mit fejlődniük a kultúrált szórakozás és környezetünk védelme terén!

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem