16.3 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

Anglia: Akár a vadállatok, késsel rontottak a családra a késes migránsfiatalok

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A neve elhallgatását kérte az a család, amelyet egy csapat migránsgyerek támadott meg késekkel. Mint mondták, olyanok voltak, mint a vadállatok.

Az életéért küzdött az a család, akit brutálisan megtámadott egy csapat felfegyverkezett migránsgyerek, akik késekkel, csavarhúzókkal rontottak áldozataikra.

Az incidenst az robbantotta ki, hogy a szomszédok szóltak a családnak, hogy valaki feltörte a furgonjukat.

A nyugdíjas nagypapa ekkor kiszúrt egy csapat migránsfiatalt, akik meglehetősen furcsán viselkedtek nem messze a házuktól. A 4 gyereket ezután megkérdezték, hogy ők-e a felelősek a kulcsok eltűnéséért, ám ekkor azok, mint a vadállatok, a családnak esetek.

„Nincsenek nálunk a kulcsaitok, ti kib.szott p.csák” – kiabálta az egyikük, miközben vadul kaszabolni kezdtek a fegyverekkel a kezükben. A támadók ezután felugráltak a családtagok hátára, így próbálták őket megszúrni.

A nagymama elmondása szerint az egyik támadó megkarcolta az unokája arcát, valamint eltörte az egyik fogát is. Az asszony vejét például a lábán, a hátán és a karján érték sérülések, míg a 20 éves unokáját kórházba kellett szállítani, miután hasba szúrták.

A rendőrség később letartóztatott egy 13 és egy 15 éves migránsfiatalt, akiknek köze lehet a Greystoneban történtekhez. Egyelőre őrizetben maradnak.

Mirror

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktornak üzent a Greenpeace: Elég a véres olajból! .. – Szólj hozzá!

A szervezet csütörtök éjjel a Képviselői Irodaházra vetített óriási feliratot. Az Oroszország agressziója elleni közös uniós fellépést akadályozza azzal...

Frissítés a lajosmizsei balesetről – a 70 éves néni belahalt sérüléseibe a kórházban..

Halálra gázoltak egy nyugdíjast Lajosmizsén Egy 70 éves asszony halt meg Lajosmizsén, miközben egy várakozó autó mögött állt, amelynek...

Gázolás az 5-ös főúton, Lajosmizsén: a jármű alól emelték ki az áldozatot..

Baleset történt Lajosmizsénél, elgázoltak egy gyalogost. Parkoló autóba bepakoló embert ütöttek el az 5-ös főúton, Lajosmizsén a Dózsa György...

Lengyelország – Krakkó: Vaddisznó tört be egy szépségszalonba, hatalmas károt csinált..

Vaddisznó rontott be egy krakkói lakótelepen működő kozmetikai szalonba. Az állat „nagy lendülettel” futott be a helyiségbe – közölte a PAP...