18.6 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Angela Merkel bejelentette a legsúlyosabb szigorításokat Németországban! .. Eljött a végítélet napja az oltatlanoknak!

Dátum:

Megosztás:

Lezárás az oltatlanoknak!

Azok az értekezletek, amelyeken csak EGY oltatlan személy vesz részt, a saját háztartásukra korlátozódik, és legfeljebb két másik háztartásból származó személy (a gyermekek kivételével).

Ez azt jelenti, hogy aki meghívja a családot karácsonyra, mindenkinek mutassa meg az oltási igazolást.

2G szinte mindenhol! Az éttermekben, mozikban, színházakban és kiskereskedőkben (kivéve élelmiszerboltokat, drogériákat, gyógyszertárakat stb.) a „be nem oltott személyeknek tilos a belépés”.

Előfordulástól függetlenül és 18 éves kortól érvényes, de a tartományok újraélesíthetik.

Tiltsák be a petárdákat! A tűzijátékok árusítása tilos lesz (ahogyan 2020-ban is). Az önkormányzatok tiltott területeket jelölnek ki a rakéták és petárdák számára.

Látogatói limit a stadionokban! Kültéri rendezvényekre (koncertek, foci) maximum 15.000 látogató (belül: max. 5.000) megengedett. Az alábbiak érvényesek: 2G! Ha az előfordulás megnövekszik, a stadionok nézőit teljesen ki kell zárni (erről bővebben a sportban).

Tiltsák be a táncot! 350 előfordulástól a klubok és diszkók bezárnak. Ekkor még érvényes: maximum 50 látogató privát ünnepségre (szabadban: 200).

Kötelező védőoltás! Hamarosan az otthonokban és a klinikákon. És országszerte mindenkinek “2022 februárjától” – mondta Merkel.

Az oltási igazolások („teljes” vagy „kétszer oltva”) hamarosan csak 9 hónapig lesznek érvényesek.

Die Bild

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Itt vannak Bódi Sylvi meztelen képei – fotók (18+)

Bódi Sylvi 2002-ben, majd nyolc éve, 2014 októberében állt a Playboy kamerái elé. Mutatjuk a fotóit - írja az...

Már nem ömlik a gáz a Balti-tengerbe – két magyarázat lehet

Az Északi Áramlat 2 vezetéket üzemeltető vállalat szóvivője tájékoztatott. Ulrich Lissek azt mondta, hogy erre két lehetséges magyarázat van:...

Elindult a népszámlálás, a kérdőív valósághű kitöltése mindenki számára kötelező, de nyerhetsz is vele!

Október 1–16. között online kérdezik meg az embereket. Október 17-től számlálóbiztosok keresik fel azokat, akik 16-ig nem adtak...

Kiderült: Varga Irén az egyik legdrágább előadó Magyarországon!

A Ripost régóta próbálja kideríteni, hogy mennyiért is vállal egy-egy haknit Varga Irén. Most elkapott a lap egy hivatalos...