0.4 C
Budapest
2023. november. 30. csütörtök

Amit csak nélkülözni tud, megpróbál pénzzé tenni Regina, Fekete Dávid felesége!

Dátum:

Megosztás:

A fiatalasszonyt nemcsak lelkileg, de anyagilag is tönkretette az énekes: a háromgyermekes édesanya egyedül maradt a számlákkal, a picik ellátásával és persze, a nevére írt cég tartozásaival.

A közösségi oldalon több hirdetésbe is belefutottunk, amelyeket Regina tett közzé. Ezekben láthatóan olyan dolgokat próbál pénzzé tenni, amelyek feleslegessé váltak: gyerekjátékokat 4500, nem használt cipőt 3000 forintért. Ezek az összegek ugyan nem rendeznek minden problémát, de talán segítenek egy kicsit levegőhöz jutni a fiatal anyukának, hiszen a férje jó ideig biztos nem tud neki segíteni anyagilag, ahogy azt korábban – még letartóztatása előtt – tette.

Mindenki ezt olvassa most!

Fekete Dávid korábban támogatta a családját, kisebb összegeket adott az ügyfelemnek, de ez nemrég megszűnt – árulta el a fiatal nő ügyvédje, dr. Pikali Petra, aki azt is hozzátette, hogy valóban nehéz Regina helyzete, akinek most a gyerekei a legfontosabbak. – Küzd, mint minden édesanya, aki a három gyermekét egyedül neveli.

Reginának nem lehet egyszerű, hiszen válófélben lévő férje akkor sem tudná támogatni, ha akarná: Fekete Dávid ugyanis jelenleg több mint százmillió forintos tartozást felhalmozó sikkasztás, csalás és közokirat-hamisítás gyanújával előzetesben ül.

Szüksége van minden fillérre, és ha máshogy nem, a feleslegessé vált dolgokat is el tudja adni, hiszen a gyerekeknek enni kell adni – árulta el a feleség egy közeli barátja, aki szerint ugyan a lánynak nagy családja van, ám egyiküket sem veti fel a pénz, így bár próbálnak segíteni, keveset tudnak.

Regina az interneten többek között játékokat is hirdet, potom összegért Regina az interneten többek között játékokat is hirdet, potom összegért

Ráadásul még valami nehezíti Regina helyzetét. Mint korábban megírtuk, az énekes a felesége nevére alapított vállalkozással 73 millió forintos hitelt vett fel, amelynek havi, milliós törlesztőjére Regina kezességet vállalhatott. Ugyan a feleség feljelentést tett az ügyben, mert úgy tudjuk, meg van arról győződve, hogy a cégben nem zajlott minden törvényesen: bár az ügy folyamatban van, a fiatalasszonynak ettől még kell fizetnie a törlesztőrészleteket.

Mindenki ezt olvassa most!

– A bankot nem érdekli, mi történt, nekik fizetni kell – mondta szomorúan az ismerős. – De ugyan miből? A családi pótlékból?

Elindította a válópert

Fekete Dávid ugyan még házas, de akár már az első tárgyalására egyedülállóként érkezhet, a felesége ugyanis elindította a válópert.

– Szeretnénk közös megegyezéssel véget vetni ennek a házasságnak – mondta dr. Pikali Petra, Regina ügyvédje.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

PET-palack visszaváltás: Nemcsak lehetséges, kötelező is!

BUDAPEST (2023. november 29.) – Jövő év elejétől kötelező PET-palack visszaváltás lép életbe Magyarországon, ami talán érdemben hozzájárulhat...

Megszabadulna fölösleges kilóitól?

Fogyjon velünk lemondások nélkül! A lakosság nagy része küzd súlyfelesleggel, ami egyrészt esztétikai probléma, de sokkal inkább egészségügyi, hisz súlyos...

Álmodozó kényelem – útmutató a stílusos és kényelmes pizsamák kiválasztásához nők számára

Az alvás minőségének javítása érdekében ügyelj arra, hogy a hálószobában ne csak friss levegő legyen. Igaz, hogy az...

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...