Hirmagazin.eu
Főoldal » Amit csak nélkülözni tud, megpróbál pénzzé tenni Regina, Fekete Dávid felesége!
Életmód hírek

Amit csak nélkülözni tud, megpróbál pénzzé tenni Regina, Fekete Dávid felesége!

A fiatalasszonyt nemcsak lelkileg, de anyagilag is tönkretette az énekes: a háromgyermekes édesanya egyedül maradt a számlákkal, a picik ellátásával és persze, a nevére írt cég tartozásaival.

A közösségi oldalon több hirdetésbe is belefutottunk, amelyeket Regina tett közzé. Ezekben láthatóan olyan dolgokat próbál pénzzé tenni, amelyek feleslegessé váltak: gyerekjátékokat 4500, nem használt cipőt 3000 forintért. Ezek az összegek ugyan nem rendeznek minden problémát, de talán segítenek egy kicsit levegőhöz jutni a fiatal anyukának, hiszen a férje jó ideig biztos nem tud neki segíteni anyagilag, ahogy azt korábban – még letartóztatása előtt – tette.

Mindenki ezt olvassa most!

Fekete Dávid korábban támogatta a családját, kisebb összegeket adott az ügyfelemnek, de ez nemrég megszűnt – árulta el a fiatal nő ügyvédje, dr. Pikali Petra, aki azt is hozzátette, hogy valóban nehéz Regina helyzete, akinek most a gyerekei a legfontosabbak. – Küzd, mint minden édesanya, aki a három gyermekét egyedül neveli.

Reginának nem lehet egyszerű, hiszen válófélben lévő férje akkor sem tudná támogatni, ha akarná: Fekete Dávid ugyanis jelenleg több mint százmillió forintos tartozást felhalmozó sikkasztás, csalás és közokirat-hamisítás gyanújával előzetesben ül.

Szüksége van minden fillérre, és ha máshogy nem, a feleslegessé vált dolgokat is el tudja adni, hiszen a gyerekeknek enni kell adni – árulta el a feleség egy közeli barátja, aki szerint ugyan a lánynak nagy családja van, ám egyiküket sem veti fel a pénz, így bár próbálnak segíteni, keveset tudnak.

Regina az interneten többek között játékokat is hirdet, potom összegért Regina az interneten többek között játékokat is hirdet, potom összegért

Ráadásul még valami nehezíti Regina helyzetét. Mint korábban megírtuk, az énekes a felesége nevére alapított vállalkozással 73 millió forintos hitelt vett fel, amelynek havi, milliós törlesztőjére Regina kezességet vállalhatott. Ugyan a feleség feljelentést tett az ügyben, mert úgy tudjuk, meg van arról győződve, hogy a cégben nem zajlott minden törvényesen: bár az ügy folyamatban van, a fiatalasszonynak ettől még kell fizetnie a törlesztőrészleteket.

Mindenki ezt olvassa most!

– A bankot nem érdekli, mi történt, nekik fizetni kell – mondta szomorúan az ismerős. – De ugyan miből? A családi pótlékból?

Elindította a válópert

Fekete Dávid ugyan még házas, de akár már az első tárgyalására egyedülállóként érkezhet, a felesége ugyanis elindította a válópert.

– Szeretnénk közös megegyezéssel véget vetni ennek a házasságnak – mondta dr. Pikali Petra, Regina ügyvédje.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Anyák napi mesék a börtönből

Géza

Névnapok február 15.

info

A férj és a feleség ordítva veszekedtek, majd két nap múlva a férj levelet írt a feleségének…

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....
EnglishFrenchGermanHungarian